Home Nieuws Monica Geuze wordt zelf met de Bachelor in afgelegen weiland (foto’s!)

Monica Geuze wordt zelf met de Bachelor in afgelegen weiland (foto’s!)

Monica Geuze laat zichzelf goed verleiden. Bachelor Rien Welsink legt namelijk zijn hand wel op een erg spannende plek neer!

Rien Welsink weet goed hoe hij met vrouwen om moet gaan en zal zijn kans om dat aan Monica Geuze te laten zien dan ook niet voorbij laten gaan! Zo zijn ze wel erg close bij een afgelegen weiland te zien.

Bachelor Rien Welsink laat zijn charme aan Monica Geuze zien

Monica Geuze plaatst op haar Instagram-account een foto samen met Rien Welsink. Maar als je goed kijkt, kun je zien dat Rien zich echt probeert in te houden! Hij grijpt namelijk naar zijn shirt om dat wat meer naar beneden te doen bij zijn privégedeelte. Het lijkt erop dat Rien wel erg enthousiast is dat hij met Monica op de foto gaat. Hij geniet zeker van alle tijd die hij met haar mag doorbrengen. Jammer genoeg voor de vrijgezel is dit niet de bedoeling van het programma en heeft Monica ook nog eens een relatie. Er zal dus niet echt iets gebeurd zijn tussen de twee. Bekijk de foto zelf hieronder.

Monica geuze en Rien Welsink flirten

Niet één maar twee bachelors bij het nieuwe seizoen van De Bachelor

Op het eiland Zanzibar zijn ze laatst begonnen met het nieuwe seizoen van De Bachelor. Maar dit jaar zijn er niet één, maar twee vrijgezelle mannen die het avontuur aangaan! De twee mannen die op zoek gaan naar ware liefde zijn ook geen bekende figuren. Rien Welsink is een vastgoedondernemer en woont op Ibiza, terwijl de andere bachelor, Paul Roos, advocaat is in Nederland.

De twee bachelors zoeken allebei ware liefde, maar zijn als personen erg verschillend. Rien houdt nog erg van vrijheid en ontspanning, terwijl Paul graag binnen 2 jaar een gezin zou willen starten. Voor elke dame is er dus wel iets! Ook is het mogelijk voor de vrouwen om beide mannen te leren kennen; ook al kom je voor de een, je kunt altijd eindigen bij de ander! Dit is zeker een heel ander concept dan voorgaande jaren, maar desondanks blijft er enthousiasme voor het programma. Fans kunnen dan ook niet wachten om te zien met wie de mannen uiteindelijk naar huis zullen gaan!

Meer zien van bachelors Paul en Rien doe je op Instagram

Wil jij meer zien van bachelor Paul Roos? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina om hem beter te leren kennen. Ook benieuwd naar bachelor Rien Welsink? Bekijk dan ook zijn Instagrampagina. Hij post hij veel prachtige foto’s van zijn leven op Ibiza!

Mobiele versie afsluiten