Home Nieuws Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Maan de Steenwinkel is op vakantie in een winters gebied, maar trekt toch een enorm kort broekje aan. Het kan niet anders dan dat de zangeres het enorm koud heeft gehad! Blijkbaar heeft ze het toch allemaal over voor de perfecte foto’s. Ze heeft een hele slideshow gedeeld van haar vakantie. Zo deelt ze ook beelden waarbij ze in de sneeuw aan het spelen is en een wandeling maakt. Verder is ze ook nog steeds bezig met muziek maken, want ze deelt een video waarin ze als DJ speelt. Wil jij alle vakantiefoto’s van Maan de Steenwinkel zien? Klik dan op deze link. Zie hieronder een van de selfies uit de slideshow.

Maan de Steenwinkel selfie

Maan heeft aantal verwijderde foto’s terug gezet op Instagrampagina

Maan de Steenwinkel heeft een aantal weken geleden haar volledige Instagram opgeruimd. Ze zou namelijk met een grote aankondiging of stunt komen. Sinds een maandje staan er weer wat foto’s op, nu ook die van haar vakantie dus. Wat verder opvalt is dat ze nu ook een aantal oude foto’s, die ze een hele lange tijd geleden al plaatste en dus weer verwijderd had, weer terug heeft gezet. Er gingen daarnaast al langere tijd geruchten rond dat Maan niet lekker in haar vel zou zitten en aan de verdovende middelen zat. Zeker omdat haar eerste foto’s op Instagram schrikbarend waren voor de volgers. Maan zag er veel ongezonder uit dan eerst. Wat zou er toch allemaal gebeurt zijn?

Relatie Maan de Steenwinkel en Karel Gerlach loopt niet lekker

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft via haar bekende roddelkanaal bekend gemaakt dat de relatie van Maan en Karel al een tijdje niet helemaal meer lekker loopt. Karel zou in interviews namelijk vrijwel niks meer hebben gezegd over zijn vriendin Maan. Ook heeft hij alle foto’s van hen samen verwijderd. Op het account van Maan stonden dus al langere tijd geen foto’s meer. Haar nieuwe foto’s worden ook niet meer geliked door Karel. Daarnaast is ons ook opgevallen dat Karel niet te zien is op de vakantiefoto’s van Maan. Het lijkt erop dat het stel uit elkaar is, of binnenkort misschien hun breuk zal aankondigen.

Meer zien van Maan de Steenwinkel doe je op Instagram

Wil jij meer zien van de knappe zangeres Maan de Steenwinkel? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! De brunette heeft nu zelfs weer een aantal van haar oude foto’s terug gezet op haar pagina. Ook heeft ze er sinds een tijdje weer wat nieuwere op gezet. Hier kun je goed zien dat Maan er een heel stuk anders uit ziet dan eerst. Veel volgers vinden haar er een stuk ongezonder uit zien dan eerst. Als jij zelf wil oordelen of gewoon wat meer foto’s van Maan wil bekijken, klik dan op deze link voor haar pagina!

Mobiele versie afsluiten