Home Nieuws Zangeres Numidia danst door de woonkamer in nietsontziende jurk (video!)

Zangeres Numidia danst door de woonkamer in nietsontziende jurk (video!)

Onze zangeres Numidia laat zichzelf helemaal gaan tijdens een bijzonder dansje in een nietsontziende jurk!

Zangeres Numidia El Morabet heeft een zeer opmerkelijke video op haar Instagrampagina geplaatst. Ze is flink aan het dansen in een opmerkelijke jurk! Numidia heeft namelijk meegedaan aan de Ramadan. Die is nu voorbij en dat viert ze dan ook heel goed zo te zien. Ze danst met vrienden en/of familie in de woonkamer en wandelt zelfs met een knuppel rond! Zo te zien is ze ook een beetje aan het irriteren. Dit geeft ze zelf dan ook toe op haar pagina, aangezien ze er het volgende bij zet: ”Ik ben echt vervelend.” Bekijk de video waarin Numidia aan het dansen is hieronder!

Numidia is flink hard bezig met sporten en afvallen

De zangeres Numidia is de laatste tijd enorm veel afgevallen. Ze is goed bezig met sporten! Ze gaat regelmatig naar de sportschool om te fitnessen. Ook doet ze zo te zien aan sparren. Dat is natuurlijk erg goed om vet te verbranden en conditie op te bouwen. Numidia laat trots haar vooruitgang zien in een broek die ze een tijd geleden nog goed paste en die nu al veel te groot is. Numidia is actief bezig met het delen van haar afvalproces. Haar volgers vinden het dan ook geweldig om te zien. Goed bezig Numidia!

Meer zien van Numidia El Morabet doe je op Instagram

Wil jij meer zien van de knappe zangeres Numidia El Morabet? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post de zangeres de mooiste momenten uit haar carrière. Ze maakt veel interessante dingen mee en deelt dit dan ook graag met haar volgers. Ook geeft ze je een kijkje in haar privéleven. Zo laat ze bijvoorbeeld ook beelden zien van het proces waarin ze veel is afgevallen. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Mobiele versie afsluiten