GOAL: Dit is nu al mooiste Eredivisie-doelpunt van het jaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie nog niet doorhad dat de Eredivisie weer begonnen is: deze goal schudt je wel wakker! Is de ‘doelpunt van het jaar’-verkiezing bij dezen al beslist? Kijk en oordeel zelf…

Mark Rutte riep vorige week dat supporters van Feyenoord en ADO Den Haag hun ‘bek moesten houden’, maar dat was afgelopen weekend zeer lastig: er werd namelijk een goal gemaakt die méér dan applaus verdient.

Lees ook: Mark Rutte tegen Feyenoord-fans: ‘bek houden’

Marcos Senesi scoort omhaal

Je hoopt natuurlijk dat er dit jaar talloze briljante doelpunten gemaakt gaan worden, maar een mooiere goal dan die van Feyenoord-verdediger Marcos Senesi afgelopen weekend? Dat wordt een moeilijke opgave. De mandekker van de Rotterdammers knalde een afgeslagen corner met een omhaal in sierlijke boog over de doelman van ADO Den Haag heen!

De mooiste Eredivisie-goals ooit

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat er een omhaal gescoord werd in de Eredivisie. Marcos Senesi voegt zich bij een mooi rijtje spelers. Check de mooiste ‘bicycle kicks’ ooit op de Nederlandse velden in onderstaand filmpje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!