GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben naast Ajax nog een ‘Nederlands’ team in de Champions League: Barcelona! Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf dé bal van de avond!

Barcelona is lekker van start gegaan in de Champions League. De ploeg van trainer Ronald Koeman had geen kind aan Frencváros. De mooiste actie van de avond? Dit gruwelijke balletje van Frenkie de Jong!

Lees ook: Iedereen heeft het over DEZE Eredivisie-goal!

Frenkie de Jong met heerlijke assist

Ansu Fati is een kereltje om op te letten, maar het 17-jarige talent had deze goal nóóit kunnen maken zonder stuurman Frenkie de Jong. De voormalig Ajacied heerste op het middenveld, en legde elk balletje precies neer waar ie ‘m wilde hebben. Deze kwaliteit mag hij bij het Nederlands Elftal best wat vaker laten zien trouwens!

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Gerelateerde berichten