Geloof jij deze vieze verhalen van Gwyneth Paltrow?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwyneth Paltrow ligt zwaar onder vuur na de release van haar controversiële Netflix-show The Goop Lab. Starre wetenschappers en zweverige types lagen sowieso al met elkaar in de clinch over de door Gwyneth aangeboden (intieme) gezondheidstips en artikelen. Kan jij waarheid nog van kwakzalverij onderscheiden? 

onduidelijkheid alom! De wereld heeft een stel knappe koppen nodig die écht alles van v****a’s af weten, want de zogenaamde ingewijden komen er niet uit. Zelfs Gwyneth Paltrow, door het programma opvallend genoeg afgekort als ‘GP’ (wat toevallig ook huisarts betekent), geeft in de aflevering over v****a’s toe dat ze zelf niet eens weet wat het verschil tussen de v***a en de v****a is! Toch zijn er vrouwen die zweren bij haar producten en tips. Gebruik daarom vooral je verstand, en trek conclusies uit je eigen, ongetwijfeld uitgebreide, ‘hands on’-ervaring.

Hard- of zachtgekookt?

Afbeeldingsresultaat voor goop yoni egg
Foto: GOOP

Een eitje hoort erbij! Kippen zijn ‘m liever kwijt, maar volgens Goop zouden de zogenaamde ‘jade eggs’ of ‘liefdeseieren’ speciale krachten ontgrendelen bij vrouwen die deze stenen objecten ‘van onderen’ in zouden brengen.

Dagelijks een paar uur met zo’n ei zou orgasmes verbeteren, hormoonbalans herstellen en de bodembekkenspier trainen. Gynaecologen vonden het onzin, en waarschuwden bovendien voor gevaarlijke infecties en bijwerkingen. Maar wat denkt de échte expert op het gebied van holtes vullen?

[poll id=”6″]

Intiem stoombad

gwyneth paltrow
Foto: GOOP

Het helpt soms tegen een neusverkoudheid, maar volgens Gwyneth Paltrows Goop zou het stomen van je intieme delen goed zijn voor vruchtbaarheid, s******l genot en zou het bovendien de intieme hygiëne verbeteren.

Een Koreaanse V-steam noemen ze het. Tegenstanders claimden dat het juist gevaarlijk is, en mogelijk zelfs tot brandwonden zou kunnen leiden. Wat doe je als het er (te) heet aan toe gaat? Brandblusser erbij en gaan?

[poll id=”7″]

Bijensteek

Een bijensteek maakt je huid strak. Van de zwelling. Maar Gwyneth zweert erbij. Met ‘strategische’ injecties van eerder verzameld bijengif zou je ontstekingen, reuma en andere enge ziektes tegen kunnen gaan. Een eeuwenoud recept, maar erg pijnlijk en mogelijk zelfs dodelijk. Zeker als je allergisch bent. Zou jij je vrijwillig laten steken voor medische voordeeltjes?

[poll id=”8″]

P***o op Netflix?

Wie vindt dat Gwyneth Paltrow het voordeel van de twijfel verdient en The Goop Lab een kans wil geven, mag zich alvast verheugen op de aflevering ‘The Pleasure is Ours’. In deze 40 minuten wordt er namelijk wél duidelijkheid geschept over intieme zaken. Ze laat een échte seksuologe aan het woord, en brengt v****a’s in alle soorten en maten in beeld, allemaal in het teken van ‘body positivity’.

Na de poezengalerij wordt er ook nog eens een dame door de seksuologe naar ’n écht hoogtepunt gecoacht. Allemaal in beeld. Love her or hate her, vaginakaarsverkoper Gwyneth sneakt zo wel leerzame p***o bij onze favoriete streamingdienst naar binnen! En dat is ondanks alle verwarring best een klein applausje waard.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!