Foto: Sensi Lowe maakt publiek alvast warm met diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe doet verslag van een festival, maar betovert alle bezoekers met haar diepe inkijk. Dat wil je gezien hebben.

Knappe blondine Sensi Lowe verrast publiek met spannend moment

De knappe blonde presentatrice Sensi Lowe ken je waarschijnlijk wel van programma’s als VI. Maar buiten dat alles om doet Sensi nog meer klussen. Zo mocht ze rondlopen op een festivalletje en wist ze daar de gemoederen flink bezig te houden. Sensi maakte een foto, genomen van boven, en gaf daardoor haar volgers een iets dieper inkijkje in haarzelf dan de bedoeling was. Maar gelukkig kon Sensi er wel om lachen. Met haar goedgevulde topje zal het vast niet de eerste keer zijn dat er iets gebeurt. De foto zet ze nog even online, zodat ook de mensen die niet aanwezig zijn, kunnen meegenieten met het intense moment.

Lees ook: Foto: Sensi Lowe laat haar enorme bloemkolen bijna ontsnappen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe is mooi in het roze gehuld

Voor een festival moet je natuurlijk je mooiste outfit uit de kast halen. Of je nou als bezoeker er bent of aanwezig bent als presentator, die regel blijft hetzelfde. En dus had Sensi een prachtig roze pakje meegenomen waar ze in kon schitteren. Er was alleen wel een klein probleempje. Toen er vanaf boven een foto werd gemaakt, kreeg iedereen net iets meer van Sensi te zien dan waarschijnlijk in eerste instantie de bedoeling was. Het leverde in ieder geval wel een hele mooie foto op. Toen Sensi klaar was met alle verplichte nummers, kon ze ook eventjes ontspannen.

Sensi gaat lekker los tussen dansend publiek

Nadat ze haar werk gedaan had was het toch echt tijd voor een beetje ontspanning. Sensi was toch al op het festival en dus besloot de knappe blondine om even lekker helemaal los te gaan en erbij te gaan dansen. En dat pakte eigenlijk veel beter uit dan gedacht. De video waarop Sensi dansend te zien is hierboven is natuurlijk ontzettend mooi uitgevallen.

De wilde dansmoves van Sensi Lowe

Zoals je op de video kan zien, danst Sensi lekker heen en weer en schudt ze met vanalles. Dat zorgt er natuurlijk voor dat de knappe blondine nog een stuk verleidelijker over komt dan ze meestal al doet. En dat is natuurlijk best leuk om eventjes te zien. Tussen het dansende publiek laat Sensi Lowe zien wat ze in huis heeft. Dat zorgde voor een mooie dag voor iedereen. Sensi kon namelijk lekker los gaan. De mensen om Sensi heen mochten genieten van de dansende schoonheid. En de mensen thuis konden dankzij Sensi ook heerlijk meegenieten met het festival. In alle gevallen dus een goede afloop. Sensi maakte er daarna nog een mooie avond van en stond de volgende morgen alweer op tijd klaar voor haar volgende klus. Want Sensi Lowe is tegenwoordig erg gewild. Iedereen wil de prachtige blondine hebben. Je zal Sensi de komende tijd dus nog wel meer zien. En dat is natuurlijk helemaal niet erg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...