Home Nieuws Emma Heesters laat fans smachten met riskante privé foto voor haar vriend...

Emma Heesters laat fans smachten met riskante privé foto voor haar vriend Wesley Hoedt

Fans krijgen van Emma Heesters ook een cadeautje voor Valentijnsdag in de vorm van een zéér interessante foto op Instagram. Daar maakt ze niet alleen haar vriend Wesley Hoedt blij mee…

Emma Heesters laat haar fans altijd smullen van de foto’s die ze online plaatst. En op Valentijnsdag is dat toch een extra speciaal plaatje die we mogen bekijken.

Emma Heesters deelt mooie foto op Valentijnsdag

Er zijn veel leuke reacties van Emma’s fans op het Instagram bericht. De meeste mensen reageren lief en wensen haar een fijne Valentijnsdag toe. Maar toch is er een andere reactie goed zichtbaar: ”Waar is de rest?” Waarop Emma reageert met: ”In Wesley’s inbox.”

Je kan in ieder geval met zekerheid zeggen dat iedereen onder de indruk is van haar mooie foto. Toch hadden fans liever het hele plaatje willen zien. Maar de onderste helft zal alleen Wesley Hoedt te zien krijgen…

Klik hier om de foto zelf te bekijken op Emma Heesters’ Instagram.

Emma Heesters en Wesley Hoedt

Volgers van Emma Heesters zijn blij met alle foto’s

De volgers van Emma Heesters zijn blij dat ze niet alleen maar hoeven te luisteren naar de zangeres. Maar dat ze haar ook kunnen zien! De zangeres plaatst vaker foto’s met fantastische looks en het lijkt erop dat fans ook niet meer zonder zouden kunnen.

De zangeres kan onwijs goed haar volgers tevreden houden met de mooie kijkjes die ze op Instagram geeft. Emma is erg open naar haar fans en deelt veel mooie momenten, zelfs op Valentijnsdag met een interessante foto. Dat moet je ook maar durven.

Emma’s aankomende concerten en tour

Op 5 mei kun je Emma Heesters weer live horen zingen bij Dance4liberation 2024 in de Wijthmenerplas. Daarna zal ze op 6 juli aanwezig zijn bij Live in Hoorn. En ook op 18 oktober kun je haar horen bij The Streamers in de GelreDome in Arnhem.

Haar tour, getiteld “Emma Heesters – Live in Theater”, begint op 2 oktober en loopt tot en met 8 december. Ze zal op meerdere locaties in Nederland optreden. Emma heeft laten weten dat ze er enorm naar uitkijkt om haar eigen hits met al haar fans te zingen, maar ook nummers uit Stars on Stage, Beste Zangers, The Masked Singer en nog veel meer.

Emma Heesters over haar nummer ‘Haat Me’

In een TikTok heeft de Nederlandse zangeres Emma Heesters iets opmerkelijks toegegeven. Ze heeft namelijk laten weten dat ze in een vroegere relatie meerdere keren ontrouw was. Haar nummer, ‘Haat Me’, gaat over de vorige relatie waarin ze meerdere keren was vreemd gegaan. Emma heeft spijt over de keuzes die ze heeft gemaakt en deelt met haar volgers de emotionele rollercoaster van die tijd in dit liedje. Ondanks het verhaal nu boven licht is, lijken haar fans haar steun te blijven geven en waarderen ze haar moed om haar fouten te erkennen. Het is een moment van zelfontdekking voor Emma, waarbij ze laat weten aan iedereen dat ze is gegroeid als persoon sinds die moeilijke periode. Vele fans vinden het mooi dat Emma haar kwetsbaarheid toont in de nummers.

Meer zien van Emma Heesters kan op Instagram

Als je nou nog meer van Emma Heesters wil zien, dan moet je even naar haar Instagram account gaan. Daar heb je namelijk nog veel meer mooie foto’s van de blonde zangeres.

Mobiele versie afsluiten