Deze bodybuilder moet bruiloft met liefdespop uitstellen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Borat heeft onze toch al zo beperkte kennis van het land Kazachstan volledig verpest. Veel Europeanen schieten dankzij het fictieve besnorde karakter spontaan in de lach als ze de naam van het land horen. De Kazachse bodybuilder Yuri Tolochko helpt wat dat betreft niet echt met het opvijzelen van ’t imago van zijn land. Deze opgepompte excentriekeling wil namelijk niets liever dan met zijn liefdespop trouwen. Om de gezondheid van zijn bruid te kunnen beschermen heeft hij de bruiloft echter uit moeten stellen…

Hij kwam haar tegen in een bar, en ‘redde’ haar daar van ’n opdringerige date. Na acht maanden relatie vroeg hij haar ten huwelijk. Zij werkt nu als serveerster in een restaurant, en hij is bodybuilder en acteur. Klinkt als een vrij normaal liefdesverhaaltje, ware het niet dat één helft van deze relatie een levensgrote ‘liefdespop’ van siliconen en metaal is.

Droomvrouw

Voor Yuri Tolochko is zijn pop Margo dé droomvrouw: ze zeurt niet, heeft altijd ‘zin’ en hij hoeft nooit op haar te wachten. Vandaar dat hij haar een tijd geleden officieel ten huwelijk vroeg. Hij schijnt niet eens de eerste man te zijn die met zijn pop trouwt. Toch is hij zeker één van de meest serieuze en schaamteloze objectofielen op deze planeet. Geloof je ons niet? Check z’n Instagram maar.

Deze man doet álles samen met zijn pop. In Yuri’s wereld leeft ze. Daarom is hij, net als elke man met een kwetsbare geliefde, extra voorzichtig in deze tijd: hij heeft matchende mondkapjes aangeschaft voor hem en Margo, en ook hun huwelijk heeft hij inmiddels uitgesteld. Het gaat nog even duren voor hij eindelijk ‘MY WIFE’ mag zeggen, maar Margo schijnt gelukkig ontzettend geduldig te zijn. Dit sprookje krijgt sowieso een goed einde dus.

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.