Deze bodybuilder moet bruiloft met liefdespop uitstellen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Borat heeft onze toch al zo beperkte kennis van het land Kazachstan volledig verpest. Veel Europeanen schieten dankzij het fictieve besnorde karakter spontaan in de lach als ze de naam van het land horen. De Kazachse bodybuilder Yuri Tolochko helpt wat dat betreft niet echt met het opvijzelen van ’t imago van zijn land. Deze opgepompte excentriekeling wil namelijk niets liever dan met zijn liefdespop trouwen. Om de gezondheid van zijn bruid te kunnen beschermen heeft hij de bruiloft echter uit moeten stellen…

Hij kwam haar tegen in een bar, en ‘redde’ haar daar van ’n opdringerige date. Na acht maanden relatie vroeg hij haar ten huwelijk. Zij werkt nu als serveerster in een restaurant, en hij is bodybuilder en acteur. Klinkt als een vrij normaal liefdesverhaaltje, ware het niet dat één helft van deze relatie een levensgrote ‘liefdespop’ van siliconen en metaal is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OddJak / Юрий Толочко (@yurii_tolochko) op

Droomvrouw

Voor Yuri Tolochko is zijn pop Margo dé droomvrouw: ze zeurt niet, heeft altijd ‘zin’ en hij hoeft nooit op haar te wachten. Vandaar dat hij haar een tijd geleden officieel ten huwelijk vroeg. Hij schijnt niet eens de eerste man te zijn die met zijn pop trouwt. Toch is hij zeker één van de meest serieuze en schaamteloze objectofielen op deze planeet. Geloof je ons niet? Check z’n Instagram maar.

Deze man doet álles samen met zijn pop. In Yuri’s wereld leeft ze. Daarom is hij, net als elke man met een kwetsbare geliefde, extra voorzichtig in deze tijd: hij heeft matchende mondkapjes aangeschaft voor hem en Margo, en ook hun huwelijk heeft hij inmiddels uitgesteld. Het gaat nog even duren voor hij eindelijk ‘MY WIFE’ mag zeggen, maar Margo schijnt gelukkig ontzettend geduldig te zijn. Dit sprookje krijgt sowieso een goed einde dus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OddJak / Юрий Толочко (@yurii_tolochko) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OddJak / Юрий Толочко (@yurii_tolochko) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten