Kim Feenstra, Stijn Fransen & Meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe je in deze situatie toch nog voor een vrolijk Pasen kan zorgen? De Hot Topics schieten je te hulp! Als je deze dames als inspiratiebron zou gebruiken, wordt het een groene, natte en blote Paaszondag. De volgorde mag je helemaal zelf bepalen!

Stijn Fransen

Nu het lekker weer is, en je dus vaker in je tuin zit, valt het je waarschijnlijk sneller op dat de tuin wel een grote beurt kan gebruiken. Aangezien je nu moeilijk iemand kan bellen die het even voor je komt fixen, moet je die groene vingers zelf uit de mouwen steken. Zelfs Stijn Fransen, die zichzelf niet bepaald een tuinvrouw noemt, ging met handschoenen en een schep in de weer.

Jutta Leerdam

Zonder die duikbril had Jutta Leerdam zomaar een zeemeermin kunnen zijn. Hoe deze magische foto precies tot stand is gekomen is ons een raadsel, maar het is duidelijk dat deze dame ‘iets’ met water heeft. IJs is immers ook maar gewoon een bevroren variant van het goedje.

Kim Feenstra

Kim Feenstra valt binnen met verreweg het meest kiekje van de deze week! Ze noemt het een stay at home challenge, maar wij zien gewoon een dame die op zoek is naar een goed excuus om dergelijke foto’s te posten. Daar is helemaal niks mis mee!

Charlotte McKinney

Op zoek naar paaseieren? Charlotte McKinney heeft er nog wel een paar over. Het Amerikaanse model heeft het hele zwembad voor zichzelf. Wie zegt dat vroeg opstaan en je handdoekje neerleggen geen zin heeft?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!