Kim Feenstra, Stijn Fransen & Meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe je in deze situatie toch nog voor een vrolijk Pasen kan zorgen? De Hot Topics schieten je te hulp! Als je deze dames als inspiratiebron zou gebruiken, wordt het een groene, natte en blote Paaszondag. De volgorde mag je helemaal zelf bepalen!

Stijn Fransen

Nu het lekker weer is, en je dus vaker in je tuin zit, valt het je waarschijnlijk sneller op dat de tuin wel een grote beurt kan gebruiken. Aangezien je nu moeilijk iemand kan bellen die het even voor je komt fixen, moet je die groene vingers zelf uit de mouwen steken. Zelfs Stijn Fransen, die zichzelf niet bepaald een tuinvrouw noemt, ging met handschoenen en een schep in de weer.

Jutta Leerdam

Zonder die duikbril had Jutta Leerdam zomaar een zeemeermin kunnen zijn. Hoe deze magische foto precies tot stand is gekomen is ons een raadsel, maar het is duidelijk dat deze dame ‘iets’ met water heeft. IJs is immers ook maar gewoon een bevroren variant van het goedje.

Kim Feenstra

Kim Feenstra valt binnen met verreweg het meest pikante kiekje van de deze week! Ze noemt het een stay at home challenge, maar wij zien gewoon een dame die op zoek is naar een goed excuus om dergelijke foto’s te posten. Daar is helemaal niks mis mee!

Charlotte McKinney

Op zoek naar paaseieren? Charlotte McKinney heeft er nog wel een paar over. Het Amerikaanse model heeft het hele zwembad voor zichzelf. Wie zegt dat vroeg opstaan en je handdoekje neerleggen geen zin heeft?

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Gerelateerde berichten