Demi Rose verkleed als wulpse Cleopatra

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model viert 24e verjaardag met een themafeestje…

De Egyptische koningin Cleopatra wordt vaak bestempeld als een van de mooiste vrouwen die ooit bestaan heeft. Geen wonder dat dit Cleopatra- kostuum Demi Rose zo goed staat!

Het rondborstige Engelse model vierde een themafeestje ter ere van haar vierentwintigste verjaardag. Iedereen kwam verkleed als figuren uit de Egyptische oudheid. Cleopatra werd uiteraard geclaimd door Demi zelf. Met haar Nijldelta-decolleté en twee enorme Gizeh-pyramides is de brunette geknipt voor die rol!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...