Demi Rose verkleed als wulpse Cleopatra

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model viert 24e verjaardag met een sexy themafeestje…

De Egyptische koningin Cleopatra wordt vaak bestempeld als een van de mooiste vrouwen die ooit bestaan heeft. Geen wonder dat dit Cleopatra- kostuum Demi Rose zo goed staat!

Het rondborstige Engelse model vierde een themafeestje ter ere van haar vierentwintigste verjaardag. Iedereen kwam verkleed als figuren uit de Egyptische oudheid. Cleopatra werd uiteraard geclaimd door Demi zelf. Met haar Nijldelta-decolleté en twee enorme Gizeh-pyramides is de brunette geknipt voor die rol!

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.