En het bestbetaalde model van 2018 is…

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kendall Jenner bestbetaalde model 2018

Ze verdient al meer dan de meeste profvoetballers!

Zeg nooit dat modellen geen topsporters zijn! Goed voor je zorgen, topprestaties leveren op catwalks, in magazines en reclamespots – en dan nog zijn ze niet eens zo ijdel als de gemiddelde profvoetballer! Die discipline moet natuurlijk beloond worden met een soortgelijk salaris. In de buurt van Messi (meer dan 100 miljoen) komen ze nog niet, maar wat dacht je van ruim 22 miljoen? Met dat jaarsalaris staat Kendall Jenner, in 2018 de ‘rijkste’ van alle modellen, toch mooi boven grootverdieners als Zlatan en Griezmann. Terecht natuurlijk: een volley de kruising in zien gaan is leuk, maar dit soort fotoshoots zijn véél leuker!

Karlie Kloss en Chrissy Teigen staan op 2 en 3, beiden dik 10 miljoen onder Kendall. Verschil moet er zijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!