En het bestbetaalde model van 2018 is…

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kendall Jenner bestbetaalde model 2018

Ze verdient al meer dan de meeste profvoetballers!

Zeg nooit dat modellen geen topsporters zijn! Goed voor je lichaam zorgen, topprestaties leveren op catwalks, in magazines en reclamespots – en dan nog zijn ze niet eens zo ijdel als de gemiddelde profvoetballer! Die discipline moet natuurlijk beloond worden met een soortgelijk salaris. In de buurt van Messi (meer dan 100 miljoen) komen ze nog niet, maar wat dacht je van ruim 22 miljoen? Met dat jaarsalaris staat Kendall Jenner, in 2018 de ‘rijkste’ van alle modellen, toch mooi boven grootverdieners als Zlatan en Griezmann. Terecht natuurlijk: een volley de kruising in zien gaan is leuk, maar dit soort fotoshoots zijn véél leuker!

Karlie Kloss en Chrissy Teigen staan op 2 en 3, beiden dik 10 miljoen onder Kendall. Verschil moet er zijn!

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten