En het bestbetaalde model van 2018 is…

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kendall Jenner bestbetaalde model 2018

Ze verdient al meer dan de meeste profvoetballers!

Zeg nooit dat modellen geen topsporters zijn! Goed voor je lichaam zorgen, topprestaties leveren op catwalks, in magazines en reclamespots – en dan nog zijn ze niet eens zo ijdel als de gemiddelde profvoetballer! Die discipline moet natuurlijk beloond worden met een soortgelijk salaris. In de buurt van Messi (meer dan 100 miljoen) komen ze nog niet, maar wat dacht je van ruim 22 miljoen? Met dat jaarsalaris staat Kendall Jenner, in 2018 de ‘rijkste’ van alle modellen, toch mooi boven grootverdieners als Zlatan en Griezmann. Terecht natuurlijk: een volley de kruising in zien gaan is leuk, maar dit soort fotoshoots zijn véél leuker!

Karlie Kloss en Chrissy Teigen staan op 2 en 3, beiden dik 10 miljoen onder Kendall. Verschil moet er zijn!

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!