Alexis Ren viert Valentijnsdag in bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alexis Ren valentijnsdag

Alexis leeft vandaag in een rode wereld!

Bedankt Alexis Ren, nu hebben we meteen die oorwurm van Marco Borsato in ons hoofd! Het is Valentijnsdag, en één van onze favoriete modellen viert dat in haar uppie in bad met een roos tussen haar tanden! Kan het zieliger? Als ze het licht kan fixen willen we best even langskomen!

Het is toch wat handiger als je valentijn iets dichter bij woont. Wat dacht je van Sharon Pieksma? Ook zij deelde een valentijnskiekje, en ook zij ligt in haar eentje in bed. In een speciaal rood valentijnsjurkje nota bene! Wie wil haar wel even gezelschap komen houden?

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten