Doutzen Kroes ‘onschuldig’ uit de kleren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes zwart wit naakt

Die blik, dat lijf – Doutzen laat je smelten!

Als je één Nederlandse vrouw zouden mogen uitkiezen. Welke gek gaat er dan niet voor Doutzen Kroes? We hoeven natuurlijk helemaal niet meer te bewijzen dat Doutzen een goddelijk topmokkel is, en weigeren haar ook te verdedigen (heeft ze niet nodig) – maar als je naar deze nieuwe foto kijkt smelt je toch helemaal? Die ‘onschuldige’ blik, dat lijf… En dat terwijl we helemaal niet zo’n fan van zwart-witfoto’s zijn!

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten