Alberto Stegemans nepbom: 3 passende taakstraffen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alberto’s strafbare feit (nepbom plaatsen) is er natuurlijk niet een uit duizenden. Daarvoor denkt Mannenzaken dat zijn taakstraf ook best een uniek tintje mag hebben. Alberto heeft tenslotte genoeg misdaadbestrijdende kwaliteiten. Maar welke straf zou de presentator moeten krijgen, indien hij schuldig bevonden wordt?

Bassie, Adriaan en de ‘Albertobom’

De kans dat je het al voorbij hebt zien of horen komen is groot: Alberto Stegemans ‘nepbom’. Of zoals de presentator het knutselwerkje zelf liever noemt: een Bassie & Adriaan bom. De presentator plaatste het geval op een (blijkbaar niet zo) ondoordringbare locatie van Defensie.

En ja, de ellende die deze stunt veroorzaakte viel het Openbaar Ministerie niet zo lekker. Zij eisen daarom een taakstraf tegen Alberto. Eentje van 120 uur om precies te zijn. Maar nu de grote vraag: welke taakstraf zou Alberto dan moeten gaan uitvoeren? Voor 120 uur schoffelen heeft deze presentator simpelweg te veel misdaadbestrijdende kwaliteiten.

Onherkenbaar door het leven dankzij Alberto

We beginnen bij conceptuele taakstraf nummer één. En ja, dit is er eentje die de presentator op het lijf geschreven staat: vermommen. Wellicht kan Alberto kroongetuigen helpen met het realiseren van een nieuwe ‘look’.

Het Openbaar Ministerie blijft tenslotte per ongeluk foto’s van ze verspreiden, dus zo overbodig klinkt deze oplossing nog niet. Bovendien kan deze straf ook nog lekkere referenties opleveren voor een eventuele carrière in de carnavalskledij.

Ze moeten allemaal weg(misbruikers)

Mogelijke taakstraf nummer twee betreft het échte werk: boeven vangen. Met boeven bedoelen we dan de groep ‘iets te opgefokte bestuurders’. Je bent er vast ooit wel eens een tegengekomen. Je weet wel. Zo iemand die met zijn voorbumper nog nét niet jouw achterbumper kust. Of sterker nog: misschien ben jij die ‘gevende’ partij wel.

In dat geval kan je voortaan wellicht beter goed uitkijken. Het schoonvegen van de Nederlandse snelwegen is namelijk perfect weggelegd voor Alberto Stegeman. De beste man heeft de acties van deze ‘wegmisbruikers’ tenslotte jarenlang gepresenteerd.

De decriminalisering van Marktplaats.nl

Tot slot is daar nog optie nummer drie: de decriminalisering van Marktplaats. Ja, het is een hele mond vol, máár het ‘criminelen’-bestand van Marktplaats zit nog voller. Dat Alberto goed is in het aanpakken van deze digitale oplichters, weten we. Hoe toepasselijk zou het dan zijn als Alberto effe wat extra tijd zou kunnen steken in het aanpakken van dit geboefte? Scheelt mening Nederlander wel een hoop gezeik.

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.

Gerelateerde berichten