Maria Sharapova’s schreeuwoverzicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs kwam ons allen het droevige nieuws ter ore dat vijfvoudig Grand Slam-winnares Maria Sharapova (32) een punt zet achter haar glorieuze tenniscarrière. Het was uiteindelijk een schouderblessure die de doorslag gaf. Hoog tijd dus voor een ode aan deze prachtige scream queen!

Een minuut lang Sharapova-gekreun

Alhoewel de bovenstaande titel het een en ander doet vermoeden, houden we het toch echt bij tennis. Maria Sharapova staat namelijk bekend als een van de meest geluidmakende tennissters ooit. Deze dame produceert dan ook gemiddeld zo’n 101 decibel.

Ter vergelijking: dat is even hard als het geluid dat de straalmotoren van een vliegtuig produceren. Gelukkig is het geluid in het onderstaande filmpje nog enigszins gedempt, waardoor het risico op permanente gehoorbeschadiging aanzienlijk wordt verkleind!

 

Er kan slechts één iemand harder schreeuwen

Alhoewel Maria het hele tennisveld over kan schreeuwen, is er één iemand die nog net een tikkie harder ‘kreunt’ tijdens het tennissen. Wie dat is? We hebben het over de Portugese tennisster Michelle Larcher de Brito. Aan de longinhoud van deze dame kan echt niemand tippen.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten