Maria Sharapova’s schreeuwoverzicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs kwam ons allen het droevige nieuws ter ore dat vijfvoudig Grand Slam-winnares Maria Sharapova (32) een punt zet achter haar glorieuze tenniscarrière. Het was uiteindelijk een schouderblessure die de doorslag gaf. Hoog tijd dus voor een ode aan deze prachtige scream queen!

Een minuut lang Sharapova-gekreun

Alhoewel de bovenstaande titel het een en ander doet vermoeden, houden we het toch echt bij tennis. Maria Sharapova staat namelijk bekend als een van de meest geluidmakende tennissters ooit. Deze dame produceert dan ook gemiddeld zo’n 101 decibel.

Ter vergelijking: dat is even hard als het geluid dat de straalmotoren van een vliegtuig produceren. Gelukkig is het geluid in het onderstaande filmpje nog enigszins gedempt, waardoor het risico op permanente gehoorbeschadiging aanzienlijk wordt verkleind!

 

Er kan slechts één iemand harder schreeuwen

Alhoewel Maria het hele tennisveld over kan schreeuwen, is er één iemand die nog net een tikkie harder ‘kreunt’ tijdens het tennissen. Wie dat is? We hebben het over de Portugese tennisster Michelle Larcher de Brito. Aan de longinhoud van deze dame kan echt niemand tippen.

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?