Maria Sharapova’s schreeuwoverzicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs kwam ons allen het droevige nieuws ter ore dat vijfvoudig Grand Slam-winnares Maria Sharapova (32) een punt zet achter haar glorieuze tenniscarrière. Het was uiteindelijk een schouderblessure die de doorslag gaf. Hoog tijd dus voor een ode aan deze prachtige scream queen!

Een minuut lang Sharapova-gekreun

Alhoewel de bovenstaande titel het een en ander doet vermoeden, houden we het toch echt bij tennis. Maria Sharapova staat namelijk bekend als een van de meest geluidmakende tennissters ooit. Deze dame produceert dan ook gemiddeld zo’n 101 decibel.

Ter vergelijking: dat is even hard als het geluid dat de straalmotoren van een vliegtuig produceren. Gelukkig is het geluid in het onderstaande filmpje nog enigszins gedempt, waardoor het risico op permanente gehoorbeschadiging aanzienlijk wordt verkleind!

 

Er kan slechts één iemand harder schreeuwen

Alhoewel Maria het hele tennisveld over kan schreeuwen, is er één iemand die nog net een tikkie harder ‘kreunt’ tijdens het tennissen. Wie dat is? We hebben het over de Portugese tennisster Michelle Larcher de Brito. Aan de longinhoud van deze dame kan echt niemand tippen.

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten