Janice Blok

Janice Blok

Profiel

Geboortedatum: 12 oktober 1991
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Rotterdam
Woonplaats: Rotterdam
Relatie: Nee
Kinderen: Geen
Beroep: Influencer
Instagram: De Instagram van Janice Blok is @janiceblok

Foto's

Janice Blok
Janice Blok
Janice Blok

Influencer Janice Blok

Janice Blok is geboren op 12 oktober 1991 in Rotterdam. Janice Blok is influencer en zangeres. Janice Blok is vooral bekend geworden door haar deelname aan het programma X-factor. Ook heeft ze een relatie gehad met Donny Roelvink. Janice is dol op haar kat Beertje en haar hondje Blade. Verder is Janice helemaal gek van fitnessen en heeft dan ook een prachtig lichaam. Janice maakt verder humoristische video's die ze plaatst op Instagram en TikTok.

Janice Blok X-factor

Janice Blok is vooral bekend geworden door X-factor. Ze deed in totaal twee keer mee aan het programma. De eerste keer deed ze dat samen met de meidengroep 'Sway'. Zij werden op dat moment begeleid door coach Angela Groothuizen. De groep Sway ging na het meedoen aan X-factor ook een keer samen met hun voormalige coach Angela Groothuizen op tournee.

Janice Blok vroeger

Janice Blok zag er vroeger een stuk anders uit dan nu. Ze heeft namelijk een aantal cosmetische ingrepen gedaan. Ze zegt dat ze dit eerst nooit zou doen. Voornamelijk omdat ze het veel te duur vond, maar de ingrepen werden haar gratis aangeboden. Zij hoefde alleen een promotie te maken. Janice heeft traangootfillers. Daarnaast heeft ze ook haar neus, lippen en voorgevel aan laten passen. Ze zegt zelf dat het een hele transformatie is geworden, maar dat ze er erg tevreden mee is.

Janice Blok relatie Donny Roelvink

Naast X-factor en andere televisieprogramma's is Janice Blok ook bekend geworden, omdat ze een relatie heeft gehad met Donny Roelvink. Janice was zo verliefd dat ze zelfs een tatoeage had gezet van Donny Roelvink. Deze had ze gezet op haar arm. De twee waren twee jaar samen, maar gingen toch uit elkaar. Ze waren nog steeds erg verliefd, maar dachten toch dat dit beter voor ze zou zijn.

Nieuws

Foto: Janice Blok gespot tijdens stiekeme date met bekende voetballer

Influencer Janice Blok heeft het voor elkaar gekregen een bekende Nederlandse voetballer aan de haak te slaan. De twee zijn zelfs samen in het openbaar gespot...

Foto: Is dit de nieuwe vriendin van Oranje-speler Memphis Depay?

Memphis Depay lijkt het de komende tijd niet alleen met voetbal het druk te hebben. Hij zit ook op relationeel vlak een echte goalgetter. Maar met wie dit keer?