Melisa Schaufeli

Influencer Melisa Schaufeli

Melisa Schaufeli Kapsalon

In 2015 opende Melisa Schaufeli haar eigen kapsalon in Apeldoorn genaamd : Melissa’s salon & beauty bar. Sindsdien is dit volledig uitgebreid met massages, beauty services en zelfs botoxbehandelingen.

Melisa Schaufeli en Andy van der Meijde

In 2014 is Melisa getrouwd met de bekende ex profvoetballer Andy van der Meijde. Al snel zijn de twee weer gescheiden. Het stel was namelijk getrouwd in gemeenschap van goederen. Hierdoor konden de exen van Andy achter het geld van Melissa aangaan. Om dat te voorkomen zijn de twee voor de wet gescheiden maar nog steeds gelukkig samen.

Realityserie Andy & Melisa

Andy en Melisa is een Nederlandse realityserie die het leven volgt van voormalig voetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli. De show biedt een intieme inkijk in hun dagelijkse beslommeringen, inclusief hoogte- en dieptepunten, familieperikelen en persoonlijke uitdagingen. Met een mix van humor, drama en oprechte emoties heeft Andy en Melisa een loyale fanbase weten op te bouwen die graag de avonturen van dit kleurrijke stel volgt.

Melisa Schaufeli Kinderen

Andy en Melisa hebben samen twee kinderen, een tweeling genaamd Lily Fai en Roxy. Naast de twee dochters woont het stel ook samen met Melisa’s zoon Nino. Hij is verwekt tijdens een eerdere relatie met kunstrover Octave Durham, bekend als Okkie. Nino heeft de achternaam van Andy en ze lijken heel goed met elkaar overweg te kunnen. Nino ziet hem ook als een vaderfiguur.

Nieuws

Melisa duikt ineens op haar knieën in auto met Andy van der Meyde: ‘Schrok me dood’

Melisa en Andy Zijn hun week aan het bespreken tijdens een ritje in de auto. Tijdens het gesprek duikt Melissa uit het niets op haar knieën...

Melisa maakt reality-comeback met Andy van der Meijde

Kan voormalig model Melisa nóg een seizoen van Andy's ongein aan?
melisa-schaufeli-andy-van-der-meijde

Profiel

Geboortedatum: 15 juli 1980
Sterrenbeeld: kreeft
Woonplaats: Apeldoorn
Beroep: kapster
Relatie: ja, met Andy van der meijde
Kinderen: 2 dochters Lily Fai & Roxy en 1 zoon Nino
Instagram: @melisaschaufeli

Foto's

melisa-schaufeli-en-kinderen
melisa-schaufeli-andy-van-der-meijde-kinderen