Home Nieuws Yvonne Coldeweijer maakt eind aan mysterie: Wat is er met Maan de...

Yvonne Coldeweijer maakt eind aan mysterie: Wat is er met Maan de Steenwinkel aan de hand?

Maan de Steenwinkel is al maanden spoorloos. Gelukkig weet Yvonne Coldeweijer wat er speelt rond de zangeres…

Fans van Maan de Steenwinkel hebben het zwaar. Niet alleen hebben ze al langere tijd niets meer van onze favoriete zangeres gehoord, nou heeft Yvonne Coldewijer haar ook nog eens te pakken. En wat hierbij naar boven kwam drijven zal je mond doen openvallen! Zo lukt het fans ook echt niet om deze onthullingen te negeren, met als resultaat het halve internet in rep en roer natuurlijk!

Yvonne Coldeweijer ongerust over Maan de Steenwinkel?

De spionnen van Yvonne Coldeweijer zouden Maan de Steenwinkel namelijk op klaarlichte dag betrapt hebben. En ja, dan blijft er volgens de roddelkoningin natuurlijk weinig twijfel over! Al weet je in de juice-wereld natuurlijk niks zeker. Zo staat tot nu toe eigenlijk alleen maar vast dat Maan al geruime tijd niet in het openbaar gezien is. De prachtige zangeres is niet meer actief op Instagram, is niet meer te zien bij De Streamers en nu verdwijnt ze ook bij Vrienden van Amstel Live! Logisch dat iedereen wil weten wat er aan de hand is. Je kan maar zo lang ongerust zijn totdat je antwoorden wil. En antwoorden heeft Yvonne zeker. Wellicht iets meer dan je aan had zien komen! Zo zou Maan volgens Yvonne het best wel eens zwaar kunnen hebben met diverse verslavende middelen. Als ze haar spionnen kan vertrouwen neemt Maan haar gebruik hard toe.

Yvonne Coldeweijer neemt relatie Maan de Steenwinkel onder de loep

En dat is geeneens het laatste juicy nieuws wat Yvonne Coldeweijer over Maan de Steenwinkel weet. Zo zou haar toegenomen gebruik gelinkt kunnen worden aan Maan haar relatie. Bekenden van Maan zouden gemeld hebben dat Maan echt aan de bak is sinds ze samen is met vriendje Karel Gerlach, van Goldband. Ook onthult Yvonne dat ze van verschillende kanten hoort dat Maan erg graag wil stoppen. En dat lijkt de juice-koningin ook zeer zeker aan te moedigen. Wellicht dat dit haar afwezigheid verklaart? Nou, waarschijnlijk niet. Want Yvonne maakt bekend dat er nog héél veel meer speelt in Maan haar leven! Geen wonder dat de zangeres de rust even opzoekt, want als we Yvonne mogen geloven staat Maan’s relatie op springen. En daar lijken de pilletjes geeneens de enige factor in te zijn!

Yvonne Coldeweijer ontmaskert overspelige Maan de Steenwinkel

Zo zou Maan de Steenwinkel op een recente vakantie naar Curacao haar handjes niet helemaal bij zich hebben gehouden. En met vriendje Karel thuis in Nederland valt dat toch niet helemaal in de smaak! Yvonne Coldeweijer onthult op Instagram dat een waterscooterjongen zou zijn waar Maan het flink warm van kreeg. En daar moest de zangeres iets aan doen! Zo zou Maan de onbekende jongen elke dag gebeld hebben. “Om samen iets te gaan doen, etc.” beschrijft Yvonne het zelf. Nou, fans van Yvonne lijken het wel te weten. Maan is natuurlijk ook een hongerige meid, schrijft Yvonne er zelf nog bij. Maar of haar fans daar genoegen mee nemen? Maan en Karel lijken in ieder geval ook te snappen dat ze wat tijd moeten doorbrengen samen. Het stelletje is sindsdien gespot op vakantie in de Filipijnen. Maar wat ze daar uitspoken? Dat lijken fans zich af te vragen!

Fans genieten op Instagram van Maan de Steenwinkel

De Instagram van Maan de Steenwinkel heeft er in ieder geval wat extra bezoekers bij. En nou is dat ook volkomen logisch, natuurlijk. De beeldige zangeres verwent haar volgers regelmatig met de heetste plaatjes en geeft normaliter ook regelmatig een kijkje achter de schermen. Mocht er iets bekend gemaakt worden over haar privé-leven zal het daar zijn, toch? Fans lijken ook te snakken naar meer informatie. Of het nou uit bezorgdheid over Maan’s gesteldheid is of behoefte aan meer juicy details, geduld lijkt razendsnel op te raken. Wij zijn benieuwd of er nog iets naar buiten komt. Maan lijkt dit jaar namelijk voluit voor zichzelf te kiezen, en daar lijkt iedereen ook alleen maar fan van zijn.

Mobiele versie afsluiten