Douwe Bob zegt ‘ja’ tegen biertje om 8 uur ’s ochtends: ‘Drank is mijn valkuil’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Douwe Bob heeft een openhartig interview gegeven waarin hij duidelijk terugkijkt op zijn acties uit het verleden. En daar heeft hij een beetje spijt van. 

Tegen een glas alcohol om 8 uur zegt Douwe Bob geen nee

Douwe Bob mag misschien bekend staan als een afgetrainde zanger waar iedereen van kan genieten en die mensen inspireert, hij heeft ook een verborgen kant. Zo was Douwe Bob flink van het feesten. Hij heeft pas sindskort zijn lifestyle helemaal omgegooid. Voorheen zei de zanger zeker geen nee tegen een drankje. Het was zelfs zo erg dat hij soms om 8 uur ’s ochtends al aan het bier zat. Tegenwoordig blijft alcohol zijn valkuil, maar Douwe Bob probeert zich zeker wel in te houden waar het kan. Douwe Bob hangt niet meer zoveel ronde in de kroeg als vroeger. Daar heeft de zanger helemaal geen zin in: “Er is zo’n punt in het leven waarop het niet meer cool is, maar tragisch. Dan zie je een gast van 30 ouder worden in een kroeg.”

Douwe Bob legt zijn hart in gevoelig liedje

Tegenwoordig kan je Douwe Bob weer op televisie zien in het nieuwste seizoen van de Beste Zangers. Daar weet Douwe Bob elke week weer een heerlijk nummer te vertolken. Het Spaanse liedje Clandestino wist Douwe Bob zo mooi te brengen dat de andere zangers in het programma helemaal verrast waren. Nick Schilder complimenteerde Douwe Bob met zowel zijn zang, als zijn gitaarspel: “Het is en blijft een rocker maar in het Spaans kan hij er ook echt wat van.”

Zijn dochters ziet Douwe Bob niet meer

Douwe Bob ziet zijn twee dochters Ziggy en Bobby Lou niet meer. Hij kreeg in 2021 een flinke verrassing toen hij bij drie vrouwen, drie verschillende kinderen kreeg. Zijn zoontje die hij heeft met zijn huidige partner ziet hij natuurlijk wel. Maar met zijn dochtertjes heeft hij geen contact: “De moeders van mijn dochters willen niet in de media en dat respecteer ik. Ik heb nu dus te maken met drie vrouwen met verschillende achtergronden die allemaal andere ideeën hebben over het leven en de toekomst. Waardoor ik mijn dochters minder zie dan mijn zoon. Of eigenlijk: ik zie ze momenteel helemaal niet. En dat vind ik heel moeilijk.” Douwe Bob hoopt ooit wel een rol in hun leven te spelen.

Douwe Bob heeft best wel veel bijzondere tatoeages vindt hij zelf

In zijn leven heeft de zanger best wel veel centen uitgegeven aan de tattoos op zijn . Hij schat zelf in dat hij rond de tienduizend euro kwijt is geweest aan alle plaatjes bij elkaar. En dat zijn toch wel bedragen waar andere mensen een klein beetje jaloers van worden. Hij laat zijn tattoos ook vaak zelf of door zijn vrienden zetten. Dat is niet altijd handig, maar zo ontstaat er wel een mooi verhaal. En dat is voor de zanger veel belangrijker dan een mooi plaatje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.