ZIEN: Sierd de Vos gaat los na goals Sergiño Dest voor Barcelona

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ex-Ajacied Sergiño Dest speelde zijn beste wedstrijd in het shirt van Barcelona. Commentator Sierd de Vos ging uiteraard he-le-maal uit z’n dak!

Barcelona is niet te stoppen de laatste tijd en ook afgelopen weekend werd er met 1-6 gewonnen. Een typische Fifa-uitslag – toevallig was Sierd de Vos de commentator! Voormalig Ajax-speler Sergiño Dest scoorde er twee, waarna de chauvinistische Ziggo-verslaggever helemaal los ging! Het nieuwe systeem van Barca-trainer Ronald Koeman lijkt erg goed te werken. De half-Nederlandse rechtsback bleef maar opkomen en scoorde uiteindelijk dus zijn eerste en tweede goal voor de Catalanen.

Lees ook: Formule 1 maakt valse start op Netflix met Drive to Survive seizoen 3

Sierd de Vos: ‘Oost, west, waar is Dest?’

Sierd de Vos was, zoals we hem kennen, erg enthousiast na de doelpunten van Dest. De koning van de one-liner had “Oost, west, waar is Dest?” bedacht als binnenkomer. Bij de tweede goal ging het feestje op dezelfde manier verder: “Oost, west, Sergiño the best!” De rechtsback aasde al langer op de eerste competitiegoal voor Barcelona, maar mocht dus nu pas écht juichen. Spaanse kranten zijn inmiddels lyrisch over Dest. Zo wordt er geschreven: ‘De nieuwe Dani Alves.’ De media in Spanje loopt duidelijk met ‘m weg! De Spaanse kranten zijn inmiddels ook bijgedraaid wat betreft trainer Koeman. Na eerst om z’n ontslag geroepen te hebben wordt zijn spelopvatting nu geprezen.

Bekijk hieronder de twee goals van Dest’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.