ZIEN: Sierd de Vos gaat los na goals Sergiño Dest voor Barcelona

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ex-Ajacied Sergiño Dest speelde zijn beste wedstrijd in het shirt van Barcelona. Commentator Sierd de Vos ging uiteraard he-le-maal uit z’n dak!

Barcelona is niet te stoppen de laatste tijd en ook afgelopen weekend werd er met 1-6 gewonnen. Een typische Fifa-uitslag – toevallig was Sierd de Vos de commentator! Voormalig Ajax-speler Sergiño Dest scoorde er twee, waarna de chauvinistische Ziggo-verslaggever helemaal los ging! Het nieuwe systeem van Barca-trainer Ronald Koeman lijkt erg goed te werken. De half-Nederlandse rechtsback bleef maar opkomen en scoorde uiteindelijk dus zijn eerste en tweede goal voor de Catalanen.

Lees ook: Formule 1 maakt valse start op Netflix met Drive to Survive seizoen 3

Sierd de Vos: ‘Oost, west, waar is Dest?’

Sierd de Vos was, zoals we hem kennen, erg enthousiast na de doelpunten van Dest. De koning van de one-liner had “Oost, west, waar is Dest?” bedacht als binnenkomer. Bij de tweede goal ging het feestje op dezelfde manier verder: “Oost, west, Sergiño the best!” De rechtsback aasde al langer op de eerste competitiegoal voor Barcelona, maar mocht dus nu pas écht juichen. Spaanse kranten zijn inmiddels lyrisch over Dest. Zo wordt er geschreven: ‘De nieuwe Dani Alves.’ De media in Spanje loopt duidelijk met ‘m weg! De Spaanse kranten zijn inmiddels ook bijgedraaid wat betreft trainer Koeman. Na eerst om z’n ontslag geroepen te hebben wordt zijn spelopvatting nu geprezen.

Bekijk hieronder de twee goals van Dest’

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!