ZIEN: Sierd de Vos gaat los na goals Sergiño Dest voor Barcelona

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ex-Ajacied Sergiño Dest speelde zijn beste wedstrijd in het shirt van Barcelona. Commentator Sierd de Vos ging uiteraard he-le-maal uit z’n dak!

Barcelona is niet te stoppen de laatste tijd en ook afgelopen weekend werd er met 1-6 gewonnen. Een typische Fifa-uitslag – toevallig was Sierd de Vos de commentator! Voormalig Ajax-speler Sergiño Dest scoorde er twee, waarna de chauvinistische Ziggo-verslaggever helemaal los ging! Het nieuwe systeem van Barca-trainer Ronald Koeman lijkt erg goed te werken. De half-Nederlandse rechtsback bleef maar opkomen en scoorde uiteindelijk dus zijn eerste en tweede goal voor de Catalanen.

Lees ook: Formule 1 maakt valse start op Netflix met Drive to Survive seizoen 3

Sierd de Vos: ‘Oost, west, waar is Dest?’

Sierd de Vos was, zoals we hem kennen, erg enthousiast na de doelpunten van Dest. De koning van de one-liner had “Oost, west, waar is Dest?” bedacht als binnenkomer. Bij de tweede goal ging het feestje op dezelfde manier verder: “Oost, west, Sergiño the best!” De rechtsback aasde al langer op de eerste competitiegoal voor Barcelona, maar mocht dus nu pas écht juichen. Spaanse kranten zijn inmiddels lyrisch over Dest. Zo wordt er geschreven: ‘De nieuwe Dani Alves.’ De media in Spanje loopt duidelijk met ‘m weg! De Spaanse kranten zijn inmiddels ook bijgedraaid wat betreft trainer Koeman. Na eerst om z’n ontslag geroepen te hebben wordt zijn spelopvatting nu geprezen.

Bekijk hieronder de twee goals van Dest’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.