Home Nieuws Video: Rico Verhoeven haalt zijn flinke jongen tevoorschijn en gaat er hard...

Video: Rico Verhoeven haalt zijn flinke jongen tevoorschijn en gaat er hard tegenaan

Rico Verhoeven haalt flinke jongen tevoorschijn. Net voor hij in actie komt doet hij voor de zekerheid nog even bescherming aan en gaat er dan hard tegenaan. 

Rico Verhoeven heeft een nieuwe flinke jongen aangeschaft. Naast zijn Mclaren 720s heeft hij nu ook een motor aangeschaft in dezelfde kleuren. Deze haalt hij in een video op zijn Instagrampagina tevoorschijn. De motor is van het merk Ducati en ziet er flitsend snel uit. Hij sluit dus met de prachtige kleuren perfect aan op zijn Mclaren. Net voor hij in actie komt doet hij voor de zekerheid nog even bescherming aan. Dit is een hele gave nieuwe helm. Rico ziet er nu nog gevaarlijker uit dan dat hij al deed. Bekijk de foto van Rico Verhoeven met zijn helm en nieuwe motor hieronder! Via deze link zie je de hele video van de onthulling op zijn Instagrampagina.

ricoverhoeven

Rico Verhoeven heeft nieuwe kickboksclub geopend

Rico Verhoeven heeft met ‘The Kickboxing Society’ een nieuwe kickboksclub geopend. Verhoeven is hier namelijk ambassadeur van en sprak dus ook een kort woordje tijdens de opening van de nieuwe club. De club is gevestigd in Rotterdam. In deze club kun je op dezelfde manier trainen als Rico Verhoeven dat doet. Verhoeven wil met zijn nieuwe club ervoor zorgen dat hij mensen zowel fysiek als mentaal wil helpen. Sporten is natuurlijk goed voor de mentale en fysieke gesteldheid. Aangezien je in de club op dezelfde manier kan trainen als Verhoeven, hoopt hij veel mensen te kunnen inspireren en aanmoedigen om te komen. Dit zal natuurlijk wel op een niveautje lager gebeuren!

Meer zien van Rico Verhoeven doe je op zijn Instagrampagina

Wil jij meer zien van ‘The King of Kickboxing’ Rico Verhoeven? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier plaatst Rico Verhoeven interessante video’s van zijn trainingen en de grote momenten uit zijn carrière. Ook geeft hij je een kijkje in zijn privéleven. Hier plaatst hij bijvoorbeeld de leukste vakantiefoto’s met zijn knappe vriendin Naomy van Beem erbij. Daarnaast plaatst Rico ook steeds meer grappige sketches die afgeleid zijn van TikTok. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op zijn pagina!

Mobiele versie afsluiten