Home Nieuws Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!

Op Instagram heeft Rico Verhoeven een video geplaatst die als grap bedoeld is, maar lang niet al z’n volgers vonden dit even leuk. In de video is te zien hoe de kickbokser net wakker is en iets uit de koelkast pakt. Wanneer hij de koelkastdeur dicht wilt doen, knalt deze de steeds weer open. Uiteindelijk blijkt het zijn eigen kind te zijn die de deur blokkeert. Hij gebruikt hierbij de caption “The moment I forgot my role in my household.” De reacties op de video zijn niet mals!

Grap Rico Verhoeven wordt niet door iedereen goed ontvangen

In de reacties onder Rico’s video zijn genoeg mensen die het wel een grappige video vinden. Maar zeker ook mensen die het niet zo leuk vinden. Er worden reacties geplaatst zoals; “Vind hier niks grappigs aan! Die kleine kon echt pijn hebben moest het echt zo zijn!” en “Zal ik jou eens met je kop tussen de ijskast douwen.” Ze vinden het een slecht voorbeeld om op internet te zetten. Want veel mensen zullen dit zien en het niet als grap beschouwen. Toch kan de meerderheid erom lachen, wat natuurlijk terecht is. Het is overduidelijk bedoeld als grap. Een klein beetje ‘risico’ moet kunnen, toch?

Rico Verhoeven Kind tussen koelkast

Meer zien van Rico Verhoeven doe je op zijn Instagram

Wil je nou meer zien van Rico Verhoeven? Ga dan direct naar de Instagram van Rico, waarop hij genoeg foto’s en video’s plaatst. Het zal voornamelijk over het kickboksen gaan. Maar ook wel over zijn privéleven met zijn vriendin waarmee hij vorige maand verhuisd is, over de film Black Lotus waarin hij de hoofdrol heeft en kleine grapjes zoals hierboven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op zijn pagina!

Mobiele versie afsluiten