Home Nieuws Foto’s: Mikky Kiemeney gaat eerst los met vriendinnen en geniet daarna van...

Foto’s: Mikky Kiemeney gaat eerst los met vriendinnen en geniet daarna van Frenkie de Jong

Het lijkt erop dat Mikky Kiemeney wel een hele wilde avond heeft. Het ene moment gaat ze los met haar vriendinnen, het andere moment wil ze even volop genieten van Frenkie de Jong!

Mikky Kiemeney heeft een wilde avond achter de rug. Ze is even helemaal flink los gegaan. Dit deed ze als eerst met haar vriendinnen. Zo te zien hadden ze het erg goed naar hun zin. Mikky leek vooral even al haar zorgen vergeten te zijn en was flink aan het genieten. Ze doet zelfs even haar tong naar buiten en dit werd dan ook net vastgelegd! Hierna heeft ze blijkbaar ook nog eens zin om even van haar man Frenkie de Jong te genieten. Ze pakt hem zelfs vol op de mond. Frenkie lijkt hier absoluut geen moeite mee te hebben en doet lekker mee. Mikky was namelijk aanwezig bij de Champions League wedstrijd tussen Paris Saint Germain en FC Barcelona. Bekijk een van de foto’s hieronder! Of klik op deze link voor de volledige fotoslide!

Mikky Kiemeney vriendin

Mikky Kiemeney geniet met vriendinnen van Frenkie

Mikky Kiemeney heeft samen met haar vriendinnen flink genoten van Frenkie de Jong. Hij mocht na terugkomst van zijn blessure meteen meedoen aan het duel. Hij speelde met zijn team FC Barcelona tegen Paris Saint Germain. Dit was het eerste duel van de kwartfinales. Paris Saint Germain speelde thuis. Het team van Frenkie won met 2-3 en mag het dinsdag 16 april thuis opnemen in de return wedstrijd. Mikky had in ieder geval flink genoten van de wedstrijd en dus de winst. Frenkie had daarom wel een kusje verdient van zijn knappe vriendin, ondanks de media aangaf dat hij zeker niet goed speelde. Dit kan natuurlijk ook komen, omdat hij een maandje niet heeft gespeeld door zijn blessure. We zien dat Mikky in ieder geval altijd trots is op Frenkie!

Meer zien van Mikky Kiemeney doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe blonde influencer Mikky Kiemeney? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe blondine foto’s van samenwerkingen, waarbij ze zichzelf goed in beeld brengt voor de perfecte promotie. Ook geeft ze een kijkje in haar privéleven en laat ze prachtige voetbalfoto’s van haar man Frenkie de Jong zien. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Mobiele versie afsluiten