UITSLAG: De meest-gemaakte-fouten-toets

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

U vraagt, wij draaien. 30 januari legde Mannenzaken jullie de ‘meest-gemaakte-fouten-toets’ voor ter ere van de inmiddels legendarische student Daan Vijselaar. Hij zakte namelijk voor de tiende keer voor zijn tentamen. Maar, wees niet getreurd. Jullie uitslagen binnen en dit is de uitslag van de meest-gemaakte-fouten-toets en dit zijn de beste, foute antwoorden

Schoolgirl / anyaangelofficial Instagram
Schoolgirl / anyaangelofficial Instagram

Dry 404 Error

Heel de wereld heeft elk jaar opnieuw weer goede voornemens. Nadat we op nieuwsjaarsdag met een vunzige kater en een dikke pens op de bank liggen komen we met allerlei wanhopige ideeën om ons leven iets gezonder te maken. Dry January is zo’n voorbeeld.

We zijn er nog steeds niet uit wat er precies is gebeurd, maar op de vraag ‘hoelang duurde jullie dry january?’ reageerde bijna iedereen met ‘404 error. Not found’. De rest eindigde vooral op 3 januari. Is dit het moment dat je mag concluderen dat een kwal meer ruggegraat heeft?

Ruzie met je vriendin

Kijk, slapen en werken zijn twee hele belangrijke dingen in je leven. Ga er maar vanuit dat iemand gemiddeld acht uur slaapt en acht uur werkt. Dan ben je toch al gauw twee derde van je leven kwijt. Dat andere stukje van je leven wat overblijft nadat je gedoucht, geschoren en gescheten hebt, beslaat voor een groot deel uit ruzies en discussies met vrouwtjelief. Mannenzaken was daarom ook erg benieuwd hoe jullie met deze dagelijkse crisissen van existentiële proporties om zouden gaan.

Wat blijkt? Bijna de helft is op de hoogte van de geheime truc om ruzies met je vriendin op te lossen. Namelijk: door te zeggen dat ze gelijk heeft. Een ander deel is er stug van overtuigd dat je vrouwen gewoon ‘een glas wijn moet geven’ en vragen of ze ‘willen kalmeren’. Tot slot propt de rest van de mannen – onder het mom van ‘liefde gaat door de maag’ – zijn vriendin liever vol met Ben & Jerry’s. Tja, als het helpt. Waarom niet?

Enorm goede datinggesprekken hebben jullie

De opties lagen ver uit elkaar, dat zeker, maar blijken jullie een breed scala aan dating-gespreksonderwerpen te hebben. Het grootste gedeelte kon niet kiezen tussen gesprekken over je ex, jezelf in je mobiele telefoon begraven, te laat komen (zonder ) en de Holocaust ontkennen. Dat zijn natuurlijk de fouten antwoorden die je verwacht in een test zoals deze. Goed gedaan!

Spelvoudten sein ekt irritandt

Spellen, als in grammaticaal geneuzel en niet bord- en console-spellen, is een kunst. Je kunt het of je kunt het niet. Kun je het niet, dan is het ook normaal dat je geen geeft om de spelklunsigheid van een ander. Wanneer spelling zo gemakkelijk voor jou is als een ABC’tje, dan kan het uitgroeien tot een irritatiefactortje. Daarom is het maar goed dat een groot deel van jullie zich niet irriteert aan spelfouten (23%). De 11% die zich wel ergert aan spelfouten, maar onze spelfout over het hoofd zagen, krabben zich nu waarschijnlijk wel eventjes achter de oren. On de other hand: goede fout gemaakt, hoor!

Slipper(tje)s in de auto en op de bedrijfsborrel

Of je nu in een auto rijdt of op de automatische piloot je baas probeert tevreden te stellen met je werk: een slippertje heb je zo gemaakt. Helemaal als je met teenslippers het gas- en rempedaal betast, kan dat wel eens verregaande gevolgen hebben. Verboden is het niet, maar wanneer je een ongeluk veroorzaakt terwijl je op slippers rijdt, kun je dat slippertje alleen maar op je eigen naam schrijven.

Je werk is ook een plek waar zaken enorm in het biervat kunnen eindigen. Helemaal met bedrijfsborrels wil het nog wel eens uit de hand lopen, blijkt uit de antwoorden. Het grootste gedeelte komt er openlijk voor uit dat het een laffe borrelaar is, een overgroot deel geeft toe dat het graag dronken wordt op kosten van de baas (want gratis bier is Hollands bier), maar gelukkig zijn er ook nog mensen die er eerlijk voor uit komen dat zij hun bedrijfsfeestje nooit zullen vergeten én op hetzelfde moment ook niet meer kunnen herinneren.

 

 

Laatste nieuws

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.