Marcel van Roosmalen

Presentator Marcel van Roosmalen

Marcel Roosmalen, geboren op 10 februari 1968 in Arnhem, is een Nederlandse journalist, columnist en schrijver. Zijn proza kenmerkt zich door een droge, soms cynische toon. Na zijn opleidingen in Nijmegen en journalistiek verhuisde hij naar Amsterdam. Zijn carrière begon bij HP/De Tijd, waarna hij diverse boeken publiceerde, waaronder 'Op Pad met Pim' en 'Wij weten heus wel hoe laat het is'. Hij is een vaste columnist voor nrc.next en leverde bijdragen aan Hard gras. Verder schreef Marcel Roosmalen een drieluik over zijn favoriete voetbalclub Vitesse en heeft biografieën over Theo Bos en Theo Janssen op zijn naam staan. Hij ontving in 2020 de titel Republikein van het Jaar. Naast zijn geschreven werk is hij ook actief op radio, podcasts, televisie en theater, met optredens in verschillende programma's zoals 'De Slimste Mens' en 'Media Inside', en theatershows met onder andere 'De Pannekoekencaravan'.

Marcel van Roosmalen relatie, getrouwd en kinderen

Marcel van Roosmalen heeft een relatie met Eva Hoeke, een journalist die onder andere heeft geschreven voor Het Parool en Volkskrant Magazine. Het koppel heeft drie dochters. Er waren geruchten over een mogelijke affaire van Marcel van Roosmalen, maar er zijn geen bewijzen voor deze claims.

Marcel van Roosmalen verhuizen

Marcel van Roosmalen en zijn vrouw Eva Hoeke zijn verhuisd naar een nieuw pand in Amsterdam, naar verluidt ter waarde van 1.645.000 euro. Het lijkt dus financieel goed te gaan met het koppel. Bovendien hebben ze hun vorige huis in de Zaanstreek te koop gezet. De woning zou in de buurt Amsterdam-Zuid liggen.

Nieuws

Dit zijn de 5 meest hilarische uitspraken van Marcel van Roosmalen

Maarten van Roosmalen, Nederlands schrijver en columnist, staat bekend om zijn vaak hilarische uitspraken. Hier de vijf beste!
Marcel van Roosmalen

Profiel

Geboortedatum: 10 februari 1968
Sterrenbeeld: Waterman
Afkomst: Arnhem, Nederland
Woonplaats: Amsterdam, Nederland
Relatie: Ja, met Eva Hoeke
Beroep: Columnist
Instagram: De Instagram van Marcel is @marcelroosmalen

Foto's

Marcel van Roosmalen
Marcel van Roosmalen