Stefan de Vries

Influencer Stefan de Vries

Stefan de Vries is bekend geworden sinds dat hij met regelmaat content post op YouTube, men noemt hem dan ook snel een YouTuber. Maar hij verwoordt het graag zelf als “Ik maak filmpjes op het internet”, dit staat namelijk bovenaan zijn Instagram-biografie. Stefan is vaak samen te zien met Sean Demmers in luchtige video’s, maar ze maken ook muziek samen. Op Spotify heeft Stefan met zijn meest beroemde liedje “FOMO” 400 duizend luisteraars opgebracht. Op het platform Instagram heeft hij maar liefst een half miljoen volgers, je zou dus zeker kunnen zeggen dat zijn influencer carrière goed gaat. Hij is ook jong begonnen met het posten van content, zijn Instagrampagina maakte hij aan in 2013, maar het duurde wel even voor men hem herkende. Hij heeft een samenwerking met Comedy Central gehad en is zover gekomen dat hij in 2018 en 2019 de VEED Award voor Beste Instagrammer heeft gewonnen,

Stefan de Vries carrière

Stefan heeft een MBO-opleiding Audiovisueel vormgeven gevolgd aan Mediacollege Amsterdam, dit heeft dan uiteraard gezorgd voor zijn ongekende talent in het vak. Hij geeft zelf aan al bijna 8 jaar te hebben gewerkt aan zijn media-carrière als digitale maker. En zijn harde werk wordt ook goed beloond, zo heeft hij promoties verstrekt op zijn Instagrampagina voor onder andere het grote ijsmerk Magnum. Dit zal dan ook een van de redenen zijn achter zijn grote hoeveelheid volgers. Maar niet alleen op Instagram gaat het hem zo goed. Hij heeft op TikTok namelijk 16,3 miljoen likes en 1,1 miljoen volgers. De afgelopen tijd heeft hij niet minder dan 200 duizend kijkers gekregen op zijn video’s. Van tijd tot tijd werkt Stefan ook met andere bekende influencers zoals Bram Krikke, Sean Demmers en Kaj van der Voort.

Stefan de Vries vriendin en relatie

Vanaf 2018 had Stefan een relatie met Britt Scholte. Ze is onder andere bekend van het TV-programma Brugklas, waar ze in seizoen 1 en 2 enorm geliefd was door het publiek. De actrice is ook bekend vanwege haar rol in Goede tijden, slechte tijden. Ze waren lange tijd goede vrienden en daar kwam een geweldige relatie uit. Stefan was zo trots dat hij haar met regelmaat had gepost, tot het stopte in 2021. Helaas besloten ze hun wegen te splitsen en los van elkaar verder te gaan door het leven. Ze hebben hun fans wel meegegeven dat er niks ergs is gebeurd en dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Of Stefan nu een nieuwe liefde heeft gevonden is onbekend, hij heeft namelijk niks bekendgemaakt. Hij lijkt al wel een tijdje veel lol te hebben met Julia Heetman. Wellicht kan deze vriendschap tot net zoiets moois als bij Britt uitgroeien..

Nieuws

Foto: Dit is de knappe nieuwe vriendin van influencer Stefan de Vries

YouTuber Stefan de Vries heeft een nieuwe vriendin, maar houdt dat voorlopig nog even geheim. Toch is er nieuws!
Stefan de Vries bio

Profiel

Geboortedatum: 1 september 1995
Sterrenbeeld: Maagd
Lengte: 1,70m
Relatie: Nee
Geboorteplaats: Beverwijk, Noord-Holland
Beroep: YouTuber
Instagram: Stefan zit op Instagram onder de naam @stefandevries
TikTok: Stefan zit op TIkTok onder de naam @stefandevries
YouTube: Stefan zit op YouTube onder de naam @stefandevries95

Foto's

Stefan de Vries influencer
Stefan de Vries