Home Nieuws Video: ‘Red Bull-baas Christian Horner stuurde vieze Marc Overmars-achtige appjes’

Video: ‘Red Bull-baas Christian Horner stuurde vieze Marc Overmars-achtige appjes’

Christian Horner is toch vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag. Wat had hij precies gedaan? F1-ingewijde Jack Plooij heeft gehoord wát er precies in zijn ‘vieze appjes’ stond. Marc Overmars is er niks bij!

De teambaas van Red Bull-Racing, Christian Horner, is vrijgesproken van grensoverschrijdend gedrag en zal dit jaar dus ‘gewoon’ teambaas blijven bij de renstal van Max Verstappen. Horner werd door een vrouwelijke medewerkster beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Zelf heeft hij zich altijd onschuldig genoemd. Het lijkt er echter op dat hij niet helemaal onschuldig is! F1-reporter Jack Plooij weet meer, zegt hij live op Radio 538. De dj’s van de ochtendshow bellen hem voor een update. Hierin vertelt hij dat hij een journalist kent die de foto’s en teksten heeft gezien die Horner naar deze vrouwelijke medewerker stuurde. Jack Plooij noemt het ’typische Marc Overmars berichten’.

Hiermee doelt hij natuurlijk op grensoverschrijdende berichten die Marc Overmars eerder stuurde naar vrouwelijke medewerksters. De oud-voetballer had ongepaste appjes en zelfs foto’s van zijn eigen ‘doelpaal’ verstuurd. Overmars moest echter meteen het veld ruimen, terwijl Horner nu zo’n beetje lijkt vrijgesproken. Er is helaas nog veel onduidelijk, maar Horner is dus vermoedelijk lang niet zo onschuldig als hij doet voorkomen!

Christian Horner

Verstappen bemoeit zich niet met zaak Horner

Max Verstappen laat weten niet zo veel bezig te zijn met de zaak rondom Christian Horner. Hij focust zich vooral op het komende seizoen en met name op de eerste race in Bahrein. Het was nog maar de vraag of Horner ook aanwezig zou zijn bij deze race, maar daar lijkt het dus vooralsnog wel op. Horner en Verstappen merken beide op dat het team nog steeds enorm hecht is en dat iedereen er nog steeds elke dag alles aan doet om komend seizoen zo sterk mogelijk voor de dag te komen.

Meer zien van Red Bull-Racing doe je op Instagram

Wil jij alles volgen van het team van Max Verstappen? Neem dan zeker even een kijkje op het account van Red Bull-Racing.

Mobiele versie afsluiten