Home Nieuws Victoria Verstappen is de wonderschone zus van Max en verdient alle spotlights...

Victoria Verstappen is de wonderschone zus van Max en verdient alle spotlights (foto’s!)

Waar Max Verstappen vaak genoeg een podium krijgt, verdient zijn knappe zus deze zeker ook. Zo’n knappe verschijning moet ook gewoon in de spotlights staan.

Max Verstappen staat natuurlijk vaak op een podium. De Nederlander is op dit moment zonder enige twijfel de beste F1-coureur in de wereld. Hij wint race na race en staat vrijwel elk race-weekend op het podium. Zijn knappe zus daarentegen staat heel wat minder op het podium. Toch verdient zij het zeker ook om eens flink in de spotlights te staan. Zo’n knappe verschijning moet ons mannen eigenlijk niet kunnen ontgaan. Op haar Instagrampagina plaatst Victoria Verstappen dan ook meer dan genoeg redenen waarom zij een podium verdient. De knappe zus van Max heeft al veel volgers weten te vergaren met haar prachtige foto’s en wij zetten haar nu ook even in de spotlights met haar meest mooie foto’s. Wil jij zelf even goed alle foto’s van Victoria bekijken? Klik dan op deze link. 

Victoria Verstappen

Influencer Victoria Verstappen straalt met foto’s voor eigen merk

De knappe zus van Max Verstappen heeft een eigen kledingmerk genaamd ‘UNLEASH THE LION’. Victoria doet zelf ook veel promotie voor haar kledingmerk. Hier zijn haar fans maar al te blij mee, aangezien ze er altijd goed uitziet in de kleding. Ze doet er alles aan om de kleding er zo goed mogelijk uit te laten zien en straalt dan ook in haar foto’s. Het logo van het kledingmerk is een brullende leeuw. Die zien we ook terug op de racehelm van Max Verstappen. Daarnaast is de Hollandse leeuw natuurlijk het nationale dier van Nederland.

Victoria Verstappen is zwanger en krijgt derde kindje

Victoria Verstappen zal voor de derde keer moeder worden. Ze heeft samen met haar partner Tom Heuts al twee zoontjes genaamd Luka en Lio. Dit keer is Victoria zwanger van een meisje. Ze hebben al een naam bedacht, maar maken deze nog niet bekend. Wel geeft ze een tip. Veel van haar fans hadden verwacht dat deze naam ook met een ‘L’ zou beginnen, maar dat is niet het geval zegt Victoria.

Meer zien van Victoria Verstappen doe je op Instagram

Wil jij meer zien van de knappe influencer Victoria Verstappen? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe zus van Max veel foto’s uit haar privéleven. Het is zeker even de moeite waard om een kijkje te nemen op de pagina van de knappe blondine!

Mobiele versie afsluiten