Home Nieuws Video: Max Verstappen geniet intens van heerlijke curves (en niet die van...

Video: Max Verstappen geniet intens van heerlijke curves (en niet die van Kelly Piquet)

Je zou denken dat de curves van Kelly Piquet genoeg moeten zijn om Max Verstappen bezig te houden. Maar dat blijkt toch niet helemaal te kloppen.

Max Verstappen was bezig met een trainingssessie, toen hij zich liet filmen tijdens het maken van zijn ronde. En tijdens die ronde, op het circuit van Jeddah, wist Max een flink aantal bochtjes toch wel heel erg keurig te nemen. Die curves scheurde hij hard doorheen. Max zijn eerste liefde blijkt dan toch weer de racebaan te zijn. En hoewel dat voor een coureur als Max ergens wel logisch is, is het natuurlijk ook bijzonder. Want Max Verstappen heeft een van de mooiste vrouwen van de wereld thuis zitten, die stiekem veel mooiere curves heeft dan zo’n racebaan. Bekijk in ieder geval Max zijn training hier!

Max Verstappen heeft ontzettend veel geluk met mooie vriendin

De beste coureur van de wereld mag zichzelf gelukkig prijzen met zo’n mooie vriendin. Max verstappen heeft al een lange tijd met Kelly Piquet. En veel mensen zouden graag met hem willen ruilen. Dat is ook niet zo gek, want de brunette ziet er ongelooflijk goed uit. Met haar mooie foto’s weet ze duizenden mensen ontzettend jaloers te maken op Max Verstappen. De prachtige dame is misschien niet altijd aan Max zijn zijde, ze hebben het allebei vrij druk met werk, maar als ze bij elkaar zijn dan spatten de vonken ervan af. De fans van Max zijn ook helemaal dol op Kelly Piquet. Ze heeft zich in hen ogen inmiddels wel echt goed bewezen.

Mobiele versie afsluiten