Home Nieuws Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Rico Verhoeven maakt alle vrouwen verliefd en mannen jaloers met zijn gespierde . De vechtersbaas is al enige tijd druk bezig met de voorbereidingen van zijn komende gevecht. De bekende Kickbokser deelt regelmatig video’s van zijn trainingen of dagelijkse ijsbaden. Deze zijn altijd wel interessant om naar te kijken, maar bij zijn nieuwste video zagen wij wat opmerkelijks. In de video is te zien hoe Rico in alleen een strak broekje met een bezweet touwtje aan het springen is. Daarbij zorgen zijn trillende tepeltjes voor een lachwekkend beeld.

Rico Verhoeven

Rico Verhoeven tegen Sofian Laïdouni

Rico Verhoeven maakt zich al enige tijd klaar voor zijn gevecht tijdens het Glory Grand Prix op 9 maart in Gelredome Arnhem. Dit zal zijn eerste gevecht zijn in het nieuwe jaar. Na zijn overwinning in november 2024 zal hij het gevecht deze keer aangaan met Sofian Laïdouni. Een bekende Franse- Algerijnse kickbokser die momenteel de 5e plek in de Glory heavyweight bezit. De twee angstaanjagende mannen gaan de strijd aan in de kwartfinale van het zwaargewicht toernooi. De wedstrijd lijkt  niet een spannende te worden. Rico Verhoeven heeft namelijk al sinds 2013 al de titel ‘Wereldkampioen’ in bezit. Het ziet er naar uit dat hij nog niet van plan is om deze titel af te staan.

Meer van Rico Verhoeven zien kan op Instagram

Benieuwd geworden naar de desbetreffende video en zelf de trillende tepeltjes willen bewonderen van de gespierde Rico? Bekijk dan zijn Instagram.

Mobiele versie afsluiten