Home Nieuws Video: Influencer Lies Zhara krijgt enorme tegenslag te verwerken en voelt zich...

Video: Influencer Lies Zhara krijgt enorme tegenslag te verwerken en voelt zich niet goed

De knappe blondine Lies Zhara zit totaal niet lekker in haar vel en moet zelfs naar een arts! 

Lies Zhara heeft even een flinke tegenslag moeten verwerken. Ze had veel last van een migraine aanval. En dat is niet het enigste. Ze had een hele dag nodig om van de migraine af te komen… Ze was er zelfs een beetje ziekjes van geworden. Daarnaast had ze ook nog ergens anders last van. Ze moest namelijk naar een KNO-arts. Die had haar verteld dat ze hoogstwaarschijnlijk een gehoorapparaat nodig heeft. Het zat dus allemaal even totaal niet mee voor onze knappe blondine. Inmiddels is ze weer bijgekomen. Dit laat ze dan ook duidelijk blijken in haar Instagram-story. Lies post een aantal zeer aantrekkelijke selfies. Ze post zoveel, dat ze zich hier zelfs voor verontschuldigd. Ze zegt: ”Sorry, was feeling ma self na anderhalve dag ziekjes.” Voor ons hoef je je niet te verontschuldigen voor al die prachtige selfies!

lies_zhara

Lies Zhara steelt de show met prachtige vakantiefoto’s

Lies Zhara is natuurlijk vooral bekend geworden omdat ze er zo goed uit ziet. Hier maakt ze dan ook zeker goed gebruik van. Ze verwent haar volgers wekelijks met de mooiste foto’s. Ze verdient dan ook aardig wat geld, waarvan ze regelmatig op vakantie gaat. Dit levert ons alleen maar nog meer prachtige foto’s op! Lies is net terug van een skivakantie. Hier heeft ze leuke foto’s van gedeeld op Instagram. Daarvoor was ze op vakantie in het zonnige Curaçao. Hier plaatste ze maar liefst 190 foto’s van! Toch hoor je daar niemand over klagen en dat is natuurlijk ook niet zo gek. Door het altijd warme weer in Curaçao had Lies maar weinig kleding aan. Een paar strak zittende topjes die haar pluspunten maar net in bedwang konden houden, was alles wat ze droeg. Puur genieten voor ons mannen dus!

Meer zien van Lies Zhara doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe blondine Lies Zhara? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina. Hier plaatst de knappe dame de beste foto’s in haar topjes en natuurlijk van haar prachtige blik!

Mobiele versie afsluiten