Home Nieuws Beeldschone schaatsster Pien Hersman verovert Instagram met foto’s van openhangend jasje

Beeldschone schaatsster Pien Hersman verovert Instagram met foto’s van openhangend jasje

De beeldschone schaatsster Pien Hersman kan zichzelf niet inhouden en laat zichzelf zien in een openhangend jasje!

Pien Hersman weet precies hoe ze ervoor moet zorgen dat haar volgers alleen maar naar haar willen kijken. Ze laat dat enorm goed zien door te verleidelijk te kijken terwijl ze een openhangend jasje draagt…

Pien Hersman draagt riskant, openhangend jasje

De prachtige sportvrouw Pien Hersman betovert alle fans door haar meest recente foto. Ze kiest dan ook een bijzondere outfit uit, waar ze weer alle aandacht mee trekt. Pien gaat namelijk voor een jasje dat luchtig openhangt met een wit strak topje eronder. In de prachtige outfit gaat ze dan ook natuurlijk op pad! Ze is in Lisse en drinkt daar een lekker uitziende latte. Zo zien we gelukkig nog veel privémomenten van de schaatsster! Ook alle fans zijn enorm blij met de brunette, ze plaatst namelijk echt goede foto’s waarvan iedereen wel moet smelten! Ook op deze foto kijkt ze ook wel heel speels weg van de camera met een lachje op haar gezicht. Gelukkig voor alle fans van Pien wacht ze nooit al te lang om weer een prachtig moment te delen met haar volgers!

Pien Herman openhangend jasje

Heeft Pien Hersman een relatie?

Natuurlijk zou iedereen denken dat de beeldschone Pien Hersman een relatie heeft. Maar met grote verbazing heeft ze op dit moment toch echt geen vriend! Blijkbaar wil de brunette zich vooral focussen op haar carrière in de schaatswereld, wat erg begrijpelijk is, want ze maakt ook echt prachtige prestaties op het ijs. De prachtige brunette is wel een echte catch voor de meeste mannen. Ze kunnen zich allemaal al inbeelden aan de zijde van deze leuke dame. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een leuke vriendin, dan weet je dat je bij Pien nog mogelijk kans maakt. Als je er tenminste oké mee bent, dat schaatsen op de eerste plaats komt bij deze dame.

Meer zien van Pien Hersman? Dat doe je op Instagram

Wil jij meer zien van de knappe en getalenteerde schaatsster Pien Hersman? Neem dan zeker een kijkje op haar Instagram-kanaal! Daar plaatst Pien regelmatig mooie foto’s om van te genieten.

Mobiele versie afsluiten