Home Nieuws Video: Puck Moonen duwt harig vriendje dicht tegen haar aan en aait...

Video: Puck Moonen duwt harig vriendje dicht tegen haar aan en aait hem teder

Wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen wanneer ze harig vriendje dicht tegen zich aandrukt!

Onze mooie Puck Moonen spendeert haar vrije tijd bijzonder! Ze duwt zich namelijk dicht tegen haar harige vriendje en wordt helemaal rood in haar gezicht. Wat doet Puck nu? Maar gelukkig is het niet zo erg als je denkt dat het is. Als je beter naar de foto kijkt, is het maar het hondje van Puck! Fans van de wielrenster waren even in shock over wat het was, maar als je goed kijkt is het gelukkig al snel duidelijk dat het de puppy is van Puck. Het lieve beestje wilde natuurlijk ook gewoon aandacht. Gelukkig maar, want het beestje is te lief om te negeren. De brunette weet maar al te goed te genieten van het beestje, door samen op de bank te knuffelen. Ze wordt er helemaal warm van en heeft ook rode wangetjes gekregen. De liefde naar haar puppy is zeer goed te zien! Ook laat ze vanaf ver af het hondje zien, zodat iedereen kan waarderen hoe mooi het beestje wel niet is. En dat is ook zeker waar. Geniet hier van de lieve video!

Wielrenster Puck Moonen heeft prachtige vormen

De brunette is echt in topvorm en laat dat dan ook graag aan al haar volgers zien! Ze draagt dan ook met wielrennen natuurlijk prachtige strakke pakjes en daarbuiten vind ze het ook leuk om jurkjes, korte broekjes en strakke shirtjes te dragen. Zo zien we elke keer hoe beeldschoon Puck wel niet is! En haar vormen komen dan elke keer weer goed in beeld, waardoor alle volgers van de wielrenster weer helemaal kunnen smelten. Gelukkig zijn haar fans niet al te ongeduldig om even te wachten, totdat de brunette weer wat nieuws plaatst en hopen ze natuurlijk dat ze nog lang doorgaat met het maken en plaatsen van de prachtige kiekjes binnen en buiten haar carrière.

Wil je nog meer bekijken van Puck Moonen? Kijk dan eens op Instagram

Als je nog meer mooie kiekjes wilt bekijken van Wielrenster Puck Moonen dan moet je eventjes naar haar Instagram-kanaal gaan. Daar heeft ze namelijk nog veel meer prachtige foto’s en video’s op staan!

Mobiele versie afsluiten