Home Nieuws Foto: GTST-actrice Bertrie Wierenga maakt alle mannen wild met bierflesje in haar...

Foto: GTST-actrice Bertrie Wierenga maakt alle mannen wild met bierflesje in haar hand

Bertrie Wierenga is veel stoerder dan de meeste mannen zouden denken. En met al die stoere foto’s maakt ze mannen helemaal wild. 

Bertrie Wierenga is een ontzettend leuke vrouw. En ze is ook nog eens niet zo standaard. Zo houdt Bertrie van motor rijden, drinkt graag bier, maar blijft ze tegelijk op en top vrouwelijk. Dit is een vrouw naar je hart, toch? Ze heeft een nieuwe foto online gezet, waar ze zelf heel erg trots op is. De mooie dame met de rode haartjes heeft een jurkje aan, wat haar vrouwelijke kant flink benadrukt, maar staat tegelijkertijd te genieten van een biertje. Het beste van beide werelden bij elkaar. Ze zegt zelf dat deze foto haar het beste omschrijft. Bekijk de foto hier!

Lees ook: GTST-actrice Bertrie Wieringa verklapt dat ze meedoet met dit gigantische tv-spektakel!

Bertrie weet met haar mooie foto’s altijd te betoveren

De actrice uit Goede Tijden, Slechte Tijden weet met haar leuke plaatjes altijd wel te betoveren. Dat merk je bijvoorbeeld meteen aan de foto hierboven. Hoewel het maar om een simpele selfie gaat, weet Bertrie met haar blik wel te intrigeren. Haar ogen kan je bijna in verdwalen op een plaatje als deze. Met haar mooie foto weet Bertrie gelijk weer een haar volgers een ontzettend fijne dag te bezorgen. Die zijn helemaal in de wolken met alle mooie kiekjes van de actrice. En voor Bertrie kost het maar weinig moeite om dit soort foto’s te maken, dus ze doet het graag.

Lees ook: Prachtige GTST-actrice Bertrie Wierenga deelt haar persoonlijke kleedkamerkiekjes

Bertrie deelt graag foto’s van achter de schermen

Het leven van Bertrie gaat snel. Met alle opnames, fotoshoots en andere klussen die de actrice doet, heeft ze maar weinig tijd om even stil te staan en het een en ander te laten bezinnen. Maar als ze een momentje rust heeft, bijvoorbeeld in haar kleedkamer, dan grijpt ze dat moment gelijk aan om een leuke foto te maken. Ze kijkt dan even leuk in de camera en schiet snel een kiekje, zodat haar volgers weten hoe het met haar gaat. Bertrie deelt graag foto’s van haar activiteiten met haar volgers. Die worden zo nog meer een deel van haar leven.

Het lieve lachje van Bertrie Wierenga doet je smelten

Bertrie Wierenga zet haar lieve lach in als geheim wapen om ervoor te zorgen dat haar volgers terug blijven komen naar haar Instagram profiel. De leuke dame met de rode haartjes kan als geen ander een blik opzetten waar je van smelt. Daar is geen ontsnappen aan. Als Bertrie met haar grote ogen en lieve lach je kant op kijkt, dan voel je al dat je knieën zwak worden. Bertrie weet dan ook precies wat ze doet met haar mooie foto’s. Ze zorgt ervoor dat haar volgers in ieder geval genoeg hebben om van te genieten met al die mooie kiekjes. Die krijgen een wel heel erg bijzonder inkijkje in het leven van de mooie actrice. En dat is natuurlijk zeker de moeite waard om te bekijken.

Meer zien van Bertrie Wierenga? Dan moet je echt op Instagram zijn

Als je nou nog meer van de mooie foto’s van Bertrie Wierenga wil zien, dan zal je naar Instagram toe moeten. Daar staan een hoop leuke plaatjes.

Mobiele versie afsluiten