Home Nieuws Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten...

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie…

In die tien dagen dat we niets van Victoria vernomen hebben had de actrice zichzelf opgesloten op een plek die wel heel veel weg heeft van een strafkamp. Victoria had zichzelf laten opnemen in een soort meditatie-kuuroord waar elke vorm van luxe uit den boze was. Victoria deelde haar slaapzaal met negen andere vrouwen en leefde volgens een strak schema. Elke dag moest de actrice om 4.00 uur opstaan om vervolgens 10 uur per dag te mediteren. Leuk is anders!

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko noemt ‘strafkamp’ een mooie ervaring

Luxe moest Victoria de afgelopen 10 dagen in ieder geval missen. Douchen mocht maar vijf minuten per dag, om half 12 werd de laatste maaltijd van de dag gegeten Victoria moest ook tien dagen afzien van koffie, zout, suiker en at ze louter ‘simpel eten’.

Ondanks de barre omstandigheden waarin Victoria Koblenko zich tien dagen bevond, deelt ze met enthousiasme haar ervaringen. Ze noemt het dan ook een ‘intens mooie ervaring’, waar we de komende tijd nog wel meer over zullen horen.

Is Victoria Koblenko bang om volgers te verliezen?

Toch lijkt het er ook op dat Victoria maar wat blij is dat ze weer haar luxe leventje weer terug heeft. Thuis wordt ze als een held ontvangen met bloemen en taart en in de reacties op haar Instagram post verbazen mensen zich dat ze dit tien dagen vol heeft gehouden. Maar naast de lovende reacties klinkt er ook kritiek. Zo verbazen mensen zich erover dat er in de afgelopen tien dagen toch posts op het Instagram account van Koblenko te zien waren. “Is dat dan omdat je bang bent toch veel volgers te verliezen? En daarmee je verdienmodel halveert?”, vraagt een volger zich af.

Victoria Koblenko gaat in ieder geval snel weer aan het werk. In haar Instagram story is te zien dat Victoria een dagcrème promoot die volgens haar zorgt voor een goede start van de dag. Zou Victoria deze crème ook tien dagen gemist hebben? Of zou ze na tien dagen offline zijn nu toch echt weer geld nodig hebben?

Meer zien van Victoria Koblenko op Instagram

Nu Victoria weer terug te vinden is op Instagram kun je hier haar pagina bekijken. Hier deelt ze binnenkort vast meer over haar zogenaamd goede ervaringen in het meditatiestrafkamp.

Mobiele versie afsluiten