Home Nieuws Prachtige GTST-actrice Bertrie Wierenga deelt haar persoonlijke kleedkamerkiekjes

Prachtige GTST-actrice Bertrie Wierenga deelt haar persoonlijke kleedkamerkiekjes

Bertrie Wieringa laat iedereen meegenieten van haar spannende kleedkamergeheimen in de Goede Tijden Slechte tijden kleedkamer…

Bertrie Wieringa deelt spannende beelden vanuit kleedkamer

Het is een goede dag want Bertrie Wieringa verwend haar fans met een exclusief inkijkje in haar leven achter de schermen van soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. Nu weet iedereen natuurlijk alles van Bertrie haar personage in de eeuwig durende serie, maar niet van de echte Bertrie. Zo speelt de actrice de rol van Shanti de Jong en dat doet ze uitstekend goed, want Bertrie vervult deze rol al jaren. De echte GTST fans hopen natuurlijk dat ze voor heel lang in de serie zal gaan blijven. Uit een nieuwe post van Goede Tijden Slechte Tijden blijkt ook dat Bertrie goed gebakken zit bij de soapserie. Zo laat Bertrie Wieringa vol trots haar kleedkamer zien, met sappige details over wat ze daar allemaal uitspookt. Uiteraard brengt de actrice hier elke dag heel erg veel uren door. Alle tijd die ze natuurlijk over heeft rondom, en voor de opnames van die dag zit in haar kleedkamer. Gelukkig heeft Bertrie het dan ook een beetje comfortabel voor zichzelf gemaakt, alsof het haar eigen kantoor is. Dat is het op een manier natuurlijk ook. Op het Instagram account van Bertrie en GTST zijn alle foto’s te zien van de kleedkamer. Zo deelt de actrice dat ze graag boeken leest, haar teksten leert en soms een dutje doet in de kleedkamer. Je kan dus wel stellen dat hij multifunctioneel is.

Bertrie Wieringa deelt spannende beelden vanuit kleedkamer

Bertrie laat andere kant van zichzelf zien

Ook deelt Bertrie een kant van zichzelf die ze nog niet eerder heeft laten zien. Zo gebruikt de actrice blijkbaar af en toe spirituele kaarten, om deze kant van zichzelf te ontdekken. Verder staan er allerlei foto’s in de kleedkamer van Bertrie. Ook heeft de actrice allerlei roze aspecten in haar kleedkamer staan, ter decoratie. Blijkbaar houdt de actrice van een opgeruimde plek, maar wel met een persoonlijke touch.

Bertrie Wieringa vergelijkt zichzelf met dit wilde beest

De knappe Bertrie Wieringa deelt altijd hele grappige foto’s en video’s op haar Instagram. Zo is de actrice niet iemand die alleen maar het perfecte online plaatje laat zien. Dit keer kiest Bertrie voor een hele bijzondere vergelijking. Zo is op onderstaande afbeelding te zien dat Bertrie zichzelf in een foto heeft geplakt met een kat. Beide hebben in ieder geval prachtige blauwe ogen en lijken wel een beetje op elkaar. De foto dient eigenlijk voor een doel, want Bertrie laat weten dat haar vriend een nieuwe poes wil. Uiteraard in de vorm van een huisdier. Het koppel wil namelijk graag een nieuwe Ragdoll en ze vragen hun volgers om hulp.

Lees ook: GTST-actrice Bertrie Wieringa verklapt dat ze meedoet met dit gigantische tv-spektakel!

Bertrie Wieringa schittert in matchende outfit op de rode loper

Het acteurs stel Bertrie Wieringa en Dorian Bindels hebben een leuke avond gehad op een rode loper evenement. Zo staan ze op de première van de nieuwe film Verliefd op Bali. Het koppel ziet er super goed uit in hun matchende kleding. Bekijk de video hier.

Mobiele versie afsluiten