Home Nieuws Video: Victoria Koblenko provoceert eigen volgers met opgepompte voorgevel en kapt ineens...

Video: Victoria Koblenko provoceert eigen volgers met opgepompte voorgevel en kapt ineens met social media

Victoria daagt haar volgers eerst uit met beelden van haar prachtige voorgevel, krijgt hier dan vunzige reacties op en stopt als reactie met sociale media.

Victoria heeft een tijdje geleden een opmerkelijke video geplaatst. Hierin laat ze haar opgepompte voorgevel flink in beeld zien en duwt deze omhoog met meerdere topjes. Ze is haar volgers dus overduidelijk aan het verwennen en provoceren. Hier krijgt ze dan, geheel logisch natuurlijk, wat vunzigere reacties op. Nou, dat had Victoria natuurlijk helemaal niet verwacht (sarcasme). Dat vindt ze dan natuurlijk weer echt niet kunnen. Nu heeft ze aan gegeven dat ze ineens gaat stoppen met sociale media! Dit is wel een beetje overdreven allemaal, of zou Victoria gewoon zoeken naar aandacht? Ze laat zich zo in ieder geval wel heel gemakkelijk wegpesten. Wil jij de video van Victoria’s voorgevel zien? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina, hier zie je ook de post waarin ze zegt dat ze stopt met sociale media.

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko daagt volgers wel vaker uit

Victoria Koblenko heeft er wel een handje van om haar volgers uit te dagen met prachtige foto’s. Ze begint ondertussen aardig op leeftijd te komen, maar ziet er nog steeds prachtig uit. Dit heeft ze zelf ook wel door en maakt hier dan ook goed gebruik van. Vooral haar pluspunten weet ze goed tentoon te stellen. Dit zien haar fans dan ook maar al te graag. Toch lijkt het haar nu dus allemaal net even te veel te worden. Zal het dan aan al die vunzige reacties liggen onder haar prachtige foto’s, of zou Victoria simpelweg even toe zijn aan een sociale media pauze? Een derde optie zou natuurlijk een geheimhouding kunnen zijn van deelname aan een programma, waarbij je geen telefoon in het bezit mag houden. De toekomst zal het ons leren. Gelukkig laat Victoria haar prachtige foto’s op haar Instagrampagina gewoon staan, dus kunnen we tijdens haar afwezigheid nog steeds van haar genieten!

Meer zien van Victoria Koblenko doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe influencer Victoria Koblenko? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe brunette de mooiste foto’s van haar werkzaamheden als influencer. Zoals je nu weet houdt ze er van om haar volgers uit te dagen met de mooiste beelden van zichzelf. Hier kunnen we natuurlijk alleen maar van genieten. Ook geeft ze je een kijkje in haar privéleven. Ze deelt prachtige foto’s van haar vakantie met haar man en zoontje. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Mobiele versie afsluiten