Home Nieuws Video: GTST-actrice Bertrie Wierenga schudt met haar achterste in kleedkamer

Video: GTST-actrice Bertrie Wierenga schudt met haar achterste in kleedkamer

Bertrie Wierenga heeft weer een ontzettend fijne video gedeeld met haar fans en wat een prachtige blik geeft ze op haar mooie figuur. 

De ontzettend leuke actrice uit Goede Tijden, Slechte Tijden heeft een nieuwe video vanuit haar kleedkamer gedeeld met haar volgers. En die ziet er ongelooflijk leuk uit. De mooie actrice weet precies hoe ze zichzelf van haar beste kant moet laten zien. En dat zorgt er gelijk weer voor dat haar volgers helemaal door het lint gaan. Die vinden de video echt ontzettend leuk om naar te kijken. Bekijk de video hier!

Bertrie Wierenga schittert niet alleen op je scherm

In de wereld van GTST is Bertrie Wierenga een bekend gezicht, maar ook buiten de soapserie weet ze menig hart sneller te laten kloppen. Met haar charmante verschijning en talent voor acteren, heeft ze niet alleen de prijs voor beste actrice in de wacht gesleept, maar ook de harten van haar fans. Met haar voorraad aan geweldige foto’s weet ze altijd wel haar fans te verblijden met een leuk kiekje. Als je zo’n prachtig figuur hebt als Bertrie, dan wil je dat natuurlijk laten zien. En dat doet ze dan ook, met foto’s waarop ze geniet van de zon in een geweldige outfit, of in haar kleedkamer tijdens een repetitie. Haar strakke pakjes laten vaak weinig aan de verbeelding over. Bertrie weet precies hoe ze haar volgers wild moet maken, en dat lukt haar elke keer weer.

Bertrie neemt kijkers graag mee de kleedkamer in

Hoewel we haar kennen als Shanti de Jong in GTST, willen de echte fans van Bertrie ook meer van de actrice zelf zien. Gelukkig geeft ze ons af en toe een kijkje achter de schermen, waar we zien dat ze niet alleen een getalenteerde actrice is, maar ook een gezellige en spontane dame. Haar video, waarin ze wild aan het dansen is, is daar natuurlijk het bewijs van. Haar kleedkamer ziet Bertrie als haar eigen stukje paradijs, waar ze zich voorbereidt op haar rollen, lekker gek kan doen en af en toe een dutje doet tussen de opnames door.

Bertrie neemt de tijd voor haar fans

Ondanks haar drukke schema neemt Bertrie altijd de tijd om haar volgers op de hoogte te houden van haar avonturen achter de schermen. Of het nu gaat om het leren van haar teksten, het lezen van een boek of gewoon even relaxen in haar kleedkamer, Bertrie deelt het graag met haar fans.

Het prachtige gezicht van Bertrie Wierenga is om van te  smullen

Bertrie weet als geen ander hoe ze haar lieve lach moet inzetten om haar volgers te betoveren. Haar grote ogen en stralende glimlach zijn een onweerstaanbare combinatie die menig hart doet smelten. Maar ook haar intrigerende blik, waarbij ze juist heel erg zwoel richting de camera kijkt, doet het erg goed. De volgers van Bertrie weten in ieder geval inmiddels wel dat de actrice ontzettend goed is in het maken van mooie selfies. Bertrie laat haar fans met elk plaatje een klein beetje smelten. En dat vinden ze gelukkig helemaal niet zo erg.

Meer zien van Bertrie kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Bertrie Wierenga? Kijk dan even op Instagram. Daar heeft de actrice nog veel meer mooie plaatjes verstopt.

Mobiele versie afsluiten