Home Nieuws Video: Fresia Cousiño Arias verschijnt in jurkje tijdens ESPN-feestje met Noa Lang

Video: Fresia Cousiño Arias verschijnt in jurkje tijdens ESPN-feestje met Noa Lang

Fresia Cousiño Arias heeft het wel weer erg wild gemaakt. In een mooi jurje laat ze al haar fans verbazen op het feestje van het jaar. 

ESPN staat op het punt om hun tienduizendste wedstrijd uit te zenden. Dat moet natuurlijk wel eventjes groots gevierd worden. En om die indrukwekkende mijlpaal te vieren, haalt de zender eventjes alles uit de kast. Er wordt een wild feestje gebouwd. En daaromheen wordt een flinke reclame video bedacht. Bekende voetballers en analisten maken er samen een enorm feest van. Maar de persoon die het meeste opvalt is natuurlijk Fresia Cousiño Arias. Die staat los te gaan in een ongelooflijk goed jurkje. Bekijk het filmpje hier!

Noa Lang gaat los met Fresia Cousiño Arias

Natuurlijk kan Fresia Cousiño Arias niet alleen los gaan en daarom zijn er wat bekende koppen bij gehaald. De meest opvallende daarvan is toch wel Noa Lang. Ondanks zijn blessure blijft Noa Lang graag in de schijnwerpers staan. En bij ESPN lukt dat zeker. Samen met onder andere Aad de Mos schittert de speler in de nieuwe commercial. In een komisch moment geeft Hans Kraay junior de microfoon aan Noa Lang, die het stralende middelpunt van het feest. Op dat moment gaat Fresia Cousiño Arias natuurlijk helemaal los op de beat.

Fresia Cousiño Arias danst erop los

De echte verrassing van de video komt in de vorm van Fresia Cousiño Arias. De presentatrice valt gelijk op met haar lueke outfit, maar als het feestje los barst, verandert de outfit ook mee. Dan heeft ze opeens een glitterende jurk aan die iedereen doet verbazen. Fresia Cousiño Arias weet met haar jurkje zo de aandacht te trekken dat iedereen die haar ziet gelijk helemaal wild wordt. En dat maakt het natuurlijk nog even een groter feestje dan het al was. Haar verbluffende dansmoves zorgen er ook nog eens voor dat mensen hun ogen uitkijken.

Lees ook: Video: Zonnebadende Fresia Cousiño Arias wordt bruut verstoord aan het zwembad

De zilveren jurk van Fresia maakt echt een statement

Fresia’s zilveren jurk laat een hoop zien van haar mooie vormen. En dat zorgt er natuurlijk voor dat al haar fans helemaal blij en gelukkig achter hun scherm zitten. De jurk maakt echt indruk. Dat zie je meteen, want de fans zijn razend enthousiast als Fresia begint met bewegen. Daaraan merk je pas echt hoe geliefd deze brunette eigenlijk is. Wat Fresia onderscheidt in de video is hoe vrij ze lijkt te dansen op de dansvloer. Ze is aan het bewegen alsof er niemand kijkt. Niets of niemand laat de brunette tegenhouden in haar wilde bewegingen.

Fresia Cousiño Arias betovert haar volgers

De dansmoves van Fresia Cousiño Arias houden haar volgers echt in hun greep. Die kunnen bijna niet anders dan vol verbazing kijken naar de vormen van deze mooie presentatrice die op de muziek beweegt. Ze maakt er een levendig feestje van op de dansvloer. En dat spreekt de fans van deze presentatrice natuurlijk wel weer aan. Op die manier hebben zij weer genoeg leuks om naar te kijken.

Meer zien van Fresia Arias kan natuurlijk op Instagram

Wil je nou nog meer zien van de mooie presentatrice? Dan moet je haar Instagram pagina even een bezoekje brengen. Daar vind je nog veel meer leuke video’s en foto’s.

Mobiele versie afsluiten