Home Nieuws Video: Beeldschone nieuwkomer Sosha Duysker overschaduwt Merel Ek tijdens De Oranjezomer

Video: Beeldschone nieuwkomer Sosha Duysker overschaduwt Merel Ek tijdens De Oranjezomer

Sosha Duysker heeft bij De Oranjewinter flink de show gestolen. En dat ten koste van niemand minder dan Merel Ek. Loopt dit goed af?

In de recente uitzending van De Oranjewinter was er één vrouw die de harten van kijkers veroverde. Ze stond volledig in de schijnwerpers. En die vrouw was Sosha Duysker. Terwijl ze naast Hélène Hendriks zat, straalde ze als nooit tevoren, en haar aanwezigheid overschaduwde zelfs Merel Ek. De blondine liet zich bescheiden aan de zijkant van de studio neerzetten. Dit was niet de eerste keer dat Sosha de aandacht naar zich toe trok, want eerder won ze zelfs een prijs waarvoor Merel ook genomineerd was.

Sosha Duysker is een talent om op te letten

Sosha Duysker is niet zomaar een gezicht op televisie; ze is een veelzijdig talent met een indrukwekkende staat van dienst. Haar carrière begon in 2017 als presentatrice bij NPO Zapp, waar ze vijf jaar lang een rol speelde bij het geliefde jeugdprogramma Het Klokhuis. In 2022 werd ze een vast gezicht bij omroep KRO-NCRV, waar ze betrokken is bij programma’s als Keuringsdienst van Waarde, Waku Waku, en Zin In Morgen. Sosha heeft dus een indrukwekkend portfolio aan programma’s opgebouwd, waarmee ze absoluut de blits maakt bij haar volgers. Die genieten van elk moment dat ze deze dame zien.

De onderlinge strijd tussen Sosha Duysker en Merel Ek

Tijdens de uitzending van De Oranjewinter lijkt Sosha Duysker de hoofdrol op te eisen, terwijl Merel Ek een meer bescheiden positie aan de zijkant van de studio inneemt. Zou er misschien een beetje een rivaliteit bestaan tussen de dames? Als je het fragment uit de show mag geloven is het niet de eerste keer dat Sosha Merel een hak zette. Eerder won Sosha namelijk de Philip Bloemendal Prijs, een eer die aan Merel voorbijging. En uit het fragment blijkt dat Merel best fel uit de hoek kan komen. Zou ze Sosha nog wel mogen na al die jaren in haar schaduw?

Sosha Duysker is helaas al een tijdje bezet

De presentatrice is helaas niet meer op de markt. Ze is sinds 2022 gelukkig in een relatie, zoals te zien op verschillende premières en evenementen. Daar worden constant foto’s van haar en haar partner gemaakt. Hoewel Sosha hem redelijk uit de bekendheid houdt, verbergt ze hem ook weer niet volledig. Het is dus spijtig, maar waar. De mooie presentatrice is al een tijdje bezet. Dat maken haar leuke foto’s natuurlijk niet minder leuk om te zien. Daar kan je nog steeds heel erg van genieten.

Sosha Duysker is erg goed in het trekken van de aandacht

Of het nou gaat om een uitzending van De Oranjewinter, of haar leuke foto’s online, Sosha weet heel erg goed hoe ze de aandacht naar zich toe moet trekken. De presentatrice kan als geen ander zichzelf van haar beste kant presenteren. Dat merk je ook wel als je al die leuke kiekjes van haar voorbij ziet komen. Sosha weet precies hoe ze een foto moet maken om ervoor te zorgen dat ze vol in de belangstelling staat. En dat gaat haar natuurlijk erg goed af.

Al die plaatjes van Sosha Duysker staan natuurlijk op Instagram

Wil je nou meer zien van Sosha? Dan moet je even naar Instagram gaan en haar pagina bezoeken. Daar vind je namelijk al deze mooie kiekjes. Die staan allemaal klaar om bekeken te worden.

Mobiele versie afsluiten