Home Nieuws Prem irriteert kijkers De Oranjezondag; kan zelfs naam Hélène Hendriks niet uitspreken

Prem irriteert kijkers De Oranjezondag; kan zelfs naam Hélène Hendriks niet uitspreken

De kijkers van De Oranjezondag irriteren zich mateloos aan Prem. Zo kan hij niet eens de naam van presentatrice Hélène Hendriks uitspreken. Toch krijgt hij ook heel wat positieve reacties na de uitzending. 

Tijdens een aflevering van De Oranjezondag hebben veel kijkers zich geïrriteerd aan Prem Radhakishun. Kijkers irriteren zich weleens vaker aan hem, maar dit keer was het wel heel erg. Zo kon hij zelfs niet de naam van Hélène Hendriks uitspreken. Hij noemde haar de hele avond ‘Heleen’. Veel kijkers irriteerden zich ook aan zijn luide stem, waarbij hij duidelijk laat merken dat hij, en alleen hij, aan het woord mag zijn. Hij schreeuwde werkelijk de hele studio bij elkaar, zonder zich te beseffen met wie hij eigenlijk aan tafel zat!

Ook sprak hij nog even over de ‘rel’ rondom Johan Derksen zijn uitspraken over de Friese Habtamu de Hoop. Hierbij sprak hij wederom enorm luid en ook met veel emotie. Dit zorgde voor een aantal geschrokken gezichten in de studio. Toch krijgt hij applaus na zijn boodschap. Hij nam het namelijk op voor Derksen. Ook op X, voormalig Twitter, krijgt Prem op die tirade juist heel wat positieve reacties.

Helene hendriks

Prem neemt het op voor Johan Derksen

Prem neemt het in de laatste aflevering van De Oranjezondag op voor Johan Derksen. Derksen lag flink onder vuur na zijn uitspraken over politici Habtamu de Hoop. Derksen had gezegd dat de Hoop geen fries is. Dit was niet racistisch bedoeld, maar is wel zo opgevat door enorm veel mensen. Hier heeft Derksen dan ook veel kritiek op gehad. Toch staat hij nog steeds voor zijn woorden en zal hij ook geen excuses aanbieden. Dat zou volgens hem hypocriet zijn, omdat hij het niet racistisch bedoelde en altijd achter zijn woorden staat.

Tijdens de aflevering van De Oranjezondag neemt Prem het op voor Derksen. Hij zegt dat hij vroeger ook nooit Nederlander werd genoemd, maar Surinamer of ‘Koelie’. Ook de mensen die op hem leken, zoals Clarence Seedorf, hebben gezegd dat hij geen Nederlander is. Nu zijn al deze mensen volgens Prem aan het janken, terwijl ze hetzelfde als Derksen denken. Hij vindt het maar hypocriet en vindt ook dat ze Derksen niet moeten vertellen hoe hij de wereld moet beschouwen. Prem zegt dat hij van VI en Derksen houdt, omdat ze gewoon zeggen wat ze denken en vinden. Dat kan hij veel meer waarderen dan dat hypocriete gedoe.

Meer zien van Hélène Hendriks doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe blonde presentatrice Hélène Hendriks? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine vooral heel veel foto’s van haar hond, waar ze zo te zien enorm veel van houdt. Ook geeft ze je een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Mobiele versie afsluiten