Home Nieuws Opvallend: Dit is de reden waarom Lilian Marijnissen ineens zo vaak aanschuift...

Opvallend: Dit is de reden waarom Lilian Marijnissen ineens zo vaak aanschuift bij het rechtse Vandaag Inside

Het valt op dat Lilian Marijnissen de laatste tijd steeds vaker aanschuift bij Vandaag Inside. Dit lijkt de reden te zijn…

Lilian Marijnissen is steeds vaker te gast bij het televisieprogramma Vandaag Inside. Lilian Marijnissen is natuurlijk links en de mannen van Vandaag Inside zijn rechts. Ondanks dat, worden de afleveringen met Lilian toch erg goed ontvangen. Dit komt waarschijnlijk onder andere door het tegengas wat Lilian geeft aan de rechtse mannen van VI. Vooral Johan heeft zijn woordje op politiek gebied altijd wel klaar en vindt overal wel wat van. Lilian weet hem altijd goed te kunnen counteren. Dit zorgt voor leuke televisie.

Op Instagram plaatste Lilian een bericht na de laatste aflevering waarin ze aanwezig was. Hier reageerde veel mensen dat ze het erg leuk vonden om haar aan tafel te zien. Ze zorgde voor een goede sfeer en interessante gesprekken. Ook zagen ze i.p.v. een erg strijdbare Lilian, een wat relaxtere Lilian. Dit zou dus zomaar de reden kunnen zijn dat Lilian steeds vaker aanwezig is. Of zit er toch een andere reden achter de toenemende aanwezigheid van Lilian Marijnissen…

Lilian Marijnissen

Wat is nou echt de reden van de aanwezigheid van Lilian Marijnissen?

Naast de interessante discussies over de politiek tussen de linkse Lilian en de rechtse mannen van Vandaag Inside, lijkt er ook nog een andere reden te zijn dat Lilian steeds vaker aanwezig is. Dit is dat ze natuurlijk een echte voetbalfan is! Lilian Marijnissen is namelijk groot fan van Feyenoord. Ze woont veel wedstrijden van Feyenoord bij. Chris Woerts zou zelfs willen dat Lilian Marijnissen toegevoegd zou worden aan de Raad van Commissarissen van de club. Zo kan ze dus ook gemakkelijk mee praten over de onderwerpen die spelen in de voetbalwereld. Dat is natuurlijk ook wel belangrijk voor het programma Vandaag Inside.

Voor veel kijkers is dít de belangrijkste reden van de aanwezigheid van Lilian

Voor veel kijkers van het programma zijn de bovenstaande redenen niet de echte reden dat ze kijken naar de afleveringen met Lilian. De blondine is naast haar kennis op politiek en voetbalgebied natuurlijk een prachtige verschijning. De blonde dame straalt echte vrouwelijkheid uit. Ze heeft een mooie lach en een knap gezicht. Ook is haar figuur zeker niets om over te kunnen klagen. Zo staan op Instagram onder haar mooiste foto’s dan ook reacties van mannen die wel een beschuitje met haar zouden willen eten. Zo wordt er bijvoorbeeld door een man gevraagd of Lilian eens lekker een avondje zou willen stappen met hem. Daarnaast wordt ze ook een echte schoonheid genoemd. Ook zijn veel volgers blij dat ze uit de politiek is gestapt, omdat ze nu wat meer foto’s post in haar huiskleding. Deze kleding is toch een heel stuk schaarser dan zo’n professionele blouse met overhemd eroverheen.

Meer zien van Lilian Marijnissen doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe blondine Lilian Marijnissen? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina, waar de mooiste foto’s van de blondine op staan.

Mobiele versie afsluiten