Home Nieuws Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Hélène Hendriks kan sinds ze presentatrice is van het programma de Oranjezomer regelmatig rekenen op kritiek. Vooral de mannen van Vandaag Inside, Johan Derksen en René van der Gijp, zijn niet over het programma te spreken. Ook de lippen van Hélène zijn nu onderwerp van gesprek!

Johan Derksen valt over ‘nieuwe lippen’ van Hélène Hendriks

Tijdens een uitzending van Vandaag Inside merkte Johan Derksen op dat er Hélène in de laatste uitzending van haar talkshow wel heel anders uit zag dan normaal. “Wat is er met Hélène aan de hand?” vraagt Derksen zich hardop af. De lippen van Hélène zagen er veel voller uit dan normaal, waardoor ze een heel ander hoofd had. “En leer mij het mondje van Hélène kennen”, zegt Derksen.

Hélène Hendriks

Heeft Hélène Hendriks haar lippen op laten ?

De volle lippen van Hélène lieten Johan Derksen denken dat de presentatrice injecties in haar lippen had gespoten om ze voller te laten lijken. Hij zat schijnbaar zo met het raadsel in zijn hoofd, dat hij besloot Hélène een mail te sturen. Uit de reactie van Hélène werd duidelijk dat haar vollere lippen niet het gevolg waren van lipfillers, maar veroorzaakt waren door een nieuwe aanpak van haar visagiste. Die had met lipliner rond haar lippen getekend, waardoor haar lippen voller leken dan normaal.

Johan Derksen kan dus nog even bevestigen dat Hélène Hendriks geen fillers heeft gebruikt. “En ook haar andere lichaamsdelen zijn echt”, zegt hij nog. Het is de vraag of de visagiste van Hélène de volgende aflevering wel haar natuurlijke lippen laat zien.

Meer zien van Hélène Hendriks op haar Instagram pagina

Wil je meer zien van Hélène Hendriks? Klik dan hier om op haar Instagram pagina te komen. Hier deelt ze foto’s uit haar privéleven en ben je dus als eerste op de hoogte als ze besluit om wél lipfillers te nemen.

Mobiele versie afsluiten