Home Nieuws Johan Derksen blokkeert Lilian Marijnissen als vaste gast bij VI: ‘Niet meteen...

Johan Derksen blokkeert Lilian Marijnissen als vaste gast bij VI: ‘Niet meteen van waarde’

Johan Derksen blokkeert Lilian Marijnissen als vaste gast bij VI_ 'Niet meteen van waarde'

Lilian Marijnissen mocht plaatsnemen aan tafel bij Vandaag Inside, maar of ze dat na deze opmerking van Johan Derksen nog een keer doet…

Politica Lilian Marijnissen nam plaats aan tafel bij het populaire televisieprogramma Vandaag Inside. Lilian gaf daar aan dat ze in alles wat ze doet graag van waarde is. Ze vindt alleen zoveel verschillende dingen leuk om te doen, dat het lastig is om haar aandacht te spreiden. Zo vindt ze sport bijvoorbeeld heel leuk. Johan Derksen, bekend als de ‘bromsnor’ van het programma, merkte toen erg scherp op: “Maar dan ben je niet meteen van waarde, he?” De opmerking zorgde voor een schaterlach van Lilian die snel reageerde met: “Dat heb ik vanavond wel gezien.”

Het publiek is de echte winnaar van de avond

Het lijkt erop dat de politica in staat is om zichzelf niet al te serieus te nemen en te genieten van de ontspannen sfeer van Vandaag Inside. Daar hebben andere politici die besluiten deel te nemen aan de show toch meer moeite mee. Maar Lilian laat zien dat ze het goed aankan, die druk van Vandaag Inside. Dat moet als politica ook wel een beetje, maar toch gaat het niet altijd goed. Maar nu wel en het publiek smult ervan. Die vinden het heerlijk om naar Lilian te kijken.

Lilian Marijnissen heeft een goed gevoel voor humor

De mooie blondine heeft een ontzettend genoten van haar bezoekje aan Vandaag Inside. Ze heeft het er ook wel erg goed vanaf gebracht. Met een nieuwe ervaring rijker gaat ze lachend haar weekend tegemoet. Lilian blijkt meer gevoel voor humor te hebben, dan de meeste mensen van haar zouden verwachten. Maar dat is goed, want een politica die een beetje kan lachen, zal het binnenhof niet misstaan. Daar wordt het in ieder geval een stukje vrolijker van.

Meer zien van Lilian Marijnissen doe je op Instagram

Als je nou nog niet uitgekeken bent op de mooie blondine, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar zijn nog veel meer mooie plaatjes te vinden.

Mobiele versie afsluiten