Home Nieuws GTST-actrice Sophie Bouquet deelt stijlvolle vakantiefoto’s: zo zagen we haar nog nooit!

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt stijlvolle vakantiefoto’s: zo zagen we haar nog nooit!

Actrice Sophie Bouquet deelt prachtige foto’s en iedereen is in shock hoe Sophie eruitziet!

Onze prachtige actrice, Sophie Bouquet, die vooral bekend is door haar rol als Merel in Goede Tijden Slechte Tijden, ookwel GTST, deelt prachtige foto’s van haar vakantie. Ze deelt de beelden met al haar volgers op Instagram, maar niemand had verwacht dat Sophie zich zo zou laten zien aan iedereen!

Sophie Bouquet zorgt voor grote verbazing met gemaakte foto

Actrice Sophie Bouquet heeft recent een reeks foto’s geplaatst op haar Instagram-pagina van haar vakantie in Italië. Ze geeft aan hoe ze het romantische leventje in Italië mist. Sophie is duidelijk weer toe aan vakantie! Fans hopen haar dan ook weer te zien in een tropisch land, met nog meer kiekjes uit haar leven! Voor nu kunnen we echter genieten van de prachtige foto’s van Sophie tijdens haar verblijf in Italië. In eerste instantie zien we vooral veel foto’s van de adembenemende uitzichten die ze heeft vastgelegd. Maar tussen deze foto’s van de prachtige omgeving zien we plotseling Sophie zelf opduiken! Dat had niemand verwacht!

De foto die ze heeft geplaatst trekt meteen alle aandacht naar zich toe ten opzichte van de andere foto’s die ze wilde delen! Ze draagt een kleurrijk jurkje dat veel van haar vormen laat zien, zilveren hakken en heeft een blik die iedereen kan verleiden! Natuurlijk ontvangt de brunette hierop vele reacties zoals: ”Jij bent zo mooi echt super!”, ”Wauw, echt prachtig!”, ”Wat ben je toch een parel van een verschijning Sophie!” en ”Prachtige foto’s mopje!!” 

Actrice Sophie Bouquet

Wil je meer zien van Sophie Bouquet? Kijk dan op Instagram

Op de Instagram pagina van Sophie Bouquet kan je nog veel meer mooie foto’s en video’s bekijken over Sophies privé leven en carrière. Dus neem vooral snel een kijkje!

Mobiele versie afsluiten