Home Nieuws Gravinfluencer Eloise van Oranje maakt keihard duidelijk dat glitter & glamour niks...

Gravinfluencer Eloise van Oranje maakt keihard duidelijk dat glitter & glamour niks voor haar is (foto’s)

Eloise van Oranje laat zien dat ze totaal niet houdt van glanzende outfits of jurkjes met glitters door deze foto te plaatsen.

Glitters, felle kleuren en andere opvallende kledingstukken zijn blijkbaar echt totaal niks voor Eloise van Oranje. Ze draagt veel liever neutrale kleuren en comfortabele kledingstukken. Dat is nu al helemaal goed te merken aan haar recente foto.

Eloise van Oranje houdt niet van glitter of glamour

Alles waar glitter in zit of wat knalroze is, zal je Eloise van Oranje niet zien dragen! Ze is namelijk totaal geen fan van opvallende kledingstukken. In haar dagelijks leven draagt ze veel neutrale kleuren zoals beige, wit, bruin en zwart. Iedereen vindt dat dit erg goed bij haar past. Ook laat ze zichzelf vaak zien zonder enige make-up, wat erg dapper is van de influencer aangezien de schoonheidsstandaarden tegenwoordig zo hoog liggen. Maar wat mensen ook zeggen, Eloise blijft zich zelfverzekerd voelen en deelt ze alle foto’s die ze maar wil, of ze nu make-up draagt of niet. Het beïnvloedt haar niet wat mensen ervan denken en dat vinden veel fans dan ook prachtig aan haar!

Eloise van Oranje vindt glamour en glitters niks

Eloise van Oranje weet keer op keer te verbazen met mooie foto’s

De ontzettend knappe influencer Eloise van Oranje weet zich altijd prachtig neer te zetten op de foto’s die ze plaatst. Dat kun je wel merken aan de mooie plaatjes die ze met haar fans op Instagram deelt. Ze laat elke keer goed zichzelf zien en is zeker niet bang om dan zonder make-up een foto te plaatsen. Ook draagt ze vaak kleding die simpel is maar wel haar vormen laat zien. En wat zijn dat toch altijd prachtige foto’s. Volgers hopen nog veel meer prachtige foto’s te mogen bekijken van deze mooie meid!

Meer zien van Eloise van Oranje? Ga dan naar Instagram

Als je nog veel meer wilt zien van Eloise van Oranje, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar kan je namelijk nog veel meer mooie beelden over haar privéleven bekijken.

Mobiele versie afsluiten