Home Nieuws Foto: Schaatsster Pien Hersman vreet zich helemaal vol nu toernooien voorbij zijn

Foto: Schaatsster Pien Hersman vreet zich helemaal vol nu toernooien voorbij zijn

Schaatsster Pien Hersman kan zichzelf niet meer stoppen en vreet alles wat ze maar zou willen!

Het schaatsseizoen is ook voor Pien Hersman eindelijk afgelopen. Nu kan Pien dan ook echt volledig genieten van al haar vrije tijd. En een manier waarop ze dat maar al te graag doet is door heerlijk vettige hapjes te vreten! Volgers van de brunette hadden niet verwacht dat ze dit zou doen…

Pien Hersman propt haar mond vol lekkers

Normaal gesproken zien we van Pien altijd gezonde maaltijden voorbijkomen op haar Instagram-kanaal, maar nu het schaatsseizoen is afgelopen zien we een compleet andere kant van de bekende schaatsster! We zien namelijk dat Pien bij Foodhall Mout is en daar niet alleen gyoza heeft besteld, maar ook een grote bak met friet die helemaal bedekt is met mayonaise! Het kan niet anders dan dat de brunette enorm veel trek heeft als ze twee vettige hapjes bestelt! Natuurlijk vinden haar fans het ontzettend fijn dat ze niet meer hoeft te letten op haar dieet, waar ze zich normaal gesproken wel aan houdt tijdens het schaatsseizoen. Voor nu kan Pien eventjes heerlijk genieten van alles wat ze normaal gesproken niet mag eten en dat vind Pien natuurlijk heerlijk.

Pien Hersman vreet zich helemaal vol

Pien Hersman plaatst alleen maar prachtige foto’s

Onze prachtige schaatsster Pien Hersman plaatst gelukkig veel mooie foto’s op haar Instagram-kanaal! Ze heeft dan ook al meer dan 250 posts online staan. Wat hebben alle fans van de brunette toch geluk… Ook plaatst ze niet alleen maar foto’s van wanneer ze schaatst. Natuurlijk zijn dat ook prachtige beelden, met alle strakke pakjes die ze dan aanheeft.

Maar ze plaatst ook tussendoor genoeg privébeelden van haar leven. Bijvoorbeeld wanneer ze uiteten gaat, een drankje doet, op vakantie is en nog veel meer leuke momenten van haar leven. Wanneer ze dat soort foto’s plaatst, kan iedereen weer smelten van haar prachtige uitstraling en van haar strakke vormen. De brunette draagt dan namelijk korte broekjes, strakke shirtjes en losse jurkjes die maar al te goed bij haar vormen passen. Volgers kunnen echt niet meer zonder de mooie plaatjes van Pien en hopen nog veel meer te mogen bekijken van de bekende schaatsster!

Wil jij meer zien van Pien Hersman? Dat kan op Instagram

Wil je nu nog meer zien van Pien Hersman? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Daar plaatst de brunette veel meer plaatjes om te bekijken!

Mobiele versie afsluiten