Home Nieuws Foto: Heleen van Royen neemt schoondochter Suzanne Schulting op sleeptouw in moeilijke...

Foto: Heleen van Royen neemt schoondochter Suzanne Schulting op sleeptouw in moeilijke tijden

Heleen van Royen helpt haar schoondochter een handje. Suzanne Schulting gaat op dit moment namelijk door een moeilijke periode en kan wel wat hulp gebruiken van haar schoonmoeder. 

Suzanne Schulting gaat op dit moment door een moeilijke tijd in haar leven. Ze heeft laatst namelijk haar rechter enkel gebroken tijdens het schaatsen. Nu heeft ze eigenlijk altijd een hulpje nodig die haar overal rond kan brengen. Ze zit namelijk in een rolstoel voorlopig. Ze mag ook op krukken lopen, maar dit wordt na een tijdje natuurlijk wel vermoeiend.

De schaatsster probeerde tijdens een shorttrack wedstrijd iemand in te halen. Dit liep helaas volledig verkeerd af. Ze viel en brak haar enkel. Suzanne zat nog vol met adrenaline en schaatste gewoon door met haar gebroken enkel! Nadat de adrenaline een beetje was uitgewerkt, voelde ze toch echt dat het niet ging. De dokters verklaarde haar daarna voor gek. Wat een strijder die Suzanne! Gelukkig heeft Suzanne een hele lieve schoonmoeder. Die hielp haar namelijk toen ze werd uitgenodigd bij het televisieprogramma ‘Sophie en Jeroen’. Bekijk de foto hieronder!

Suzanne Schulting Heleen van Royen

Suzanne Schulting en Hanne Desmet boos op elkaar

Suzanne Schulting en Hanne Desmet zijn niet blij met elkaar… De twee geven elkaar flink wat sneren na de wedstrijd waarin Suzanne haar enkel brak. De twee geven elkaar de schuld van het ongeluk op de shorttrack baan. Volgens Hanne Desmet kreeg zij een duw van Suzanne. Volgens Suzanne was ze er half voorbij en moest Hanne haar erlangs laten, maar pakte ze haar vast. Hierdoor zouden ze ten val zijn gekomen. Hanne Desmet werd gediskwalificeerd. Suzanne mocht het doen met een herstart. Maar helaas hield het dus snel op nadat de adrenaline was uitgewerkt.

Meer zien van Suzanne Schulting doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Suzanne Schulting? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina. Hier post Suzanne de mooiste foto’s van zichzelf. Ze post vaak foto’s van zichzelf in haar lekkere strakke schaatspakjes. Daarnaast is ze ook vaak in de sportschool te zien en dat zie je zeker terug in de foto’s van haar prachtige . Het is dus zeker even de moeite waard om een kijkje te nemen!

Mobiele versie afsluiten