Home Nieuws Foto: Robin Holzken heeft het koud en steelt kleding van haar vriend...

Foto: Robin Holzken heeft het koud en steelt kleding van haar vriend Bram Krikke

Bram Krikke en Robin Holzken maken samen de leukste foto’s. Maar nu heeft Robin besloten de kleding van Bram te stelen.

In de mediawereld zijn er koppels die heel erg goed werken, maar wel tot iedereens verbazing. Een van die koppels is het duo Bram Krikke en Robin Holzken. Het professionele model Robin Holzken en de charismatische radio dj en internetpersoonlijkheid Bram Krikke vormen al een tijdje een stelletje. Maar hoe heeft Bram, met zijn lachwekkende humor en knuffelbare kanten, het hart van deze adembenemende brunette veroverd? En wat heeft dat nu tot gevolg, nu het kouder wordt buiten?

De kleding van Bram Krikke wordt gewoon meegenomen

Op een dag, terwijl de temperatuur buiten daalde, besloot Robin Holzken dat het tijd was om zich warm in te pakken. Maar in plaats van naar de dichtstbijzijnde kledingwinkel te rennen, had ze een slimmer plan. Ze stapte de lift in en, omarmd door de kou, trok ze een warme trui aan. Wat maakt dit zo bijzonder? Nou, de trui bleek afkomstig te zijn van niemand minder dan haar vriend Bram Krikke! Wie had gedacht dat de liefde ook een geheime kledingruil zou bevatten? Het lijkt erop dat liefde niet alleen warmte in het hart brengt, maar ook in de kledingkast.

Hoe is het Bram Krikke gelukt?

Jarenlang hebben nieuwsgierige geesten zich afgevraagd hoe Bram Krikke erin slaagde het hart van de verbluffende Robin Holzken te veroveren. Laten we eerlijk zijn, op het gebied van uiterlijk lijkt Robin “out of league” voor menig sterveling. Het antwoord op deze prangende vraag blijkt echter eenvoudiger dan verwacht: Bram’s gevoel voor humor, zorgzaamheid en lieve karakter waren de sleutel tot zijn succes.

Het duo werkt op alle vlakken erg goed

Robin, als professioneel model, en Bram, als radio dj en internetpersoonlijkheid, vormen een duo dat op het eerste gezicht misschien niet logisch lijkt. Maar zoals het gezegde luidt, tegenpolen trekken elkaar aan. Ze vullen elkaar aan op de plaatsen waar het moet. Ze lijken daarbij ook dezelfde soort humor te hebben en dat is natuurlijk erg belangrijk als je een relatie met elkaar hebt. Want dan kan je in ieder geval een beetje met elkaar lachen. Dat helpt vaak gigantisch in het behouden van een lange relatie.

Je zal Bram Krikke en Robin Holzken weinig samen zien

Terwijl Bram druk bezig is met het maken van filmpjes en het opbouwen van zijn radio carrière, plaatst Robin voornamelijk foto’s van haar modellenwerk. Maar als ze dan een glimp van hun relatie delen, is het ofwel een hartverwarmend tafereel dat de liefde viert, ofwel iets heel vreemds en grappigs dat hun unieke dynamiek weerspiegelt. Dat is wat dit koppel zo onweerstaanbaar maakt om te volgen. Als je je afvraagt waarom dit koppel zo fascinerend is om te volgen, is het omdat ze elkaar zo belachelijk goed aanvullen. Ze hebben elkaar lief en weten vooral elkaar te laten lachen. In een wereld die soms serieus kan zijn, brengen Bram en Robin een welkome dosis vreugde en gekkigheid. En dat juicht iedereen toe.

Meer zien van Robin Holzken, kijk op Instagram

Als je nou nog meer benieuwd bent naar de mooie vriendin van Bram Krikke, dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft ze namelijk nog veel meer leuks staan.

Mobiele versie afsluiten